Sari la conținut
Prima pagină » Credit rapid 1000 lei

Credit rapid 1000 lei

Creditul de 1000 lei este un produs de finanțare pe care îl regăsești cu precădere în oferta instituțiilor financiare nebancare. Acesta este, în esență, un credit rapid, care poate fi obținut 100% online. De asemenea, pentru clienții noi, creditul de 1000 lei vine adesea cu zero costuri.

În continuare îți prezentăm, cu titlu informativ, lista principalelor IFN-uri de unde poți împrumuta 1000 de lei în doar câteva minute. Pentru fiecare dintre creditorii de mai jos, dacă ești la primul împrumut, beneficiezi de un credit cu 0% dobândă.

PROMO: Obține AICI un credit de 1.000 lei cu 0% dobândă →

Hora Credit – până la 10.000 lei, aprobare rapidă

Hora CreditHoraCredit.ro este un IFN pe care îl recomandăm pentru obținerea oricărei sume între 100 și 10.000 lei. Începând cu al doilea împrumut Hora Credit percepe o dobândă mult mai mare în comparație cu celelalte IFN-uri, astfel că recomandăm acest IFN exclusiv celor care sunt la primul împrumut.

Dacă ești client nou, poți obține rapid suma de 1000 de lei pentru care vei avea de achitat o dobândă zilnică de 0,0001%. Asta înseamnă fix suma de 0,001 lei/zi. Practic, este ca și cum nu ai achita nicio dobândă.

Pe de altă parte, Hora Credit este indicat și celor care au sau au avut restanțe la alte credite. Dacă ai întârziat rata la alte împrumuturi și figurezi în baza de date a Biroului de Credit, cel mai probabil că ai fost deja refuzat de alți creditori.

Ei bine, spre deosebire de alte IFN-uri, Hora Credit este mult mai permisivă, acordând credite chiar și persoanelor catalogate ca rău-platnice.

Exemplu reprezentativ pentru un credit de 1000 lei

Pentru un credit în valoare de 1000 lei, rambursat la finalul unei perioade de 7 zile, dobânda zilnică este de 0,001 lei iar suma totală de rambursat 1.000,007 lei. Practic, dobânda totală este numai 7 bani.

Găsești atractivă oferta Hora Credit?

SOLICITĂ CREDIT

 

Credit7 – obții rapid 1.000 lei pe 5, 10 sau 15 zile

Credit7La Credit7.ro poți împrumuta cel mult 3.000 lei, astfel că obținerea sumei de 1.000 lei nu ar trebui să fie o problemă. Deși ai posibilitatea să rambursezi împrumutul în 30 de zile, reține faptul că poți obține suma de 1000 lei pentru o perioadă de 5, 10 sau 15 zile, complet gratuit. Citește aici recenzia noastră pentru Credit7.

Ce înseamnă gratuit? În încercarea lor de a-și crește portofoliul de clienți, IFN-urile promovează creditele cu dobândă 0%. NU este nicio înșelătorie, chiar poți împrumuta bani fără să plătești dobândă. Există însă o condiție.

La fel cum procedează Credit Fix, Hora Credit, Viva Credit sau Ferratum, Credit7 oferă împrumuturi de 1000 lei cu zero dobândă exclusiv noilor clienți. Așadar, dacă nu ai mai împrumutat bani de la acest IFN, te califici pentru a obține rapid 1000 de lei pentru care nu vei plăti nicio dobândă.

Ai mai împrumutat de la Credit7? Nicio problemă. Îți oferim în continuare câteva alternative la fel de bune. Dacă ești la prima cerere de împrumut, fiecare dintre IFN-urile de mai jos îți vor acorda 1.000 de lei fără dobândă.

Găsești atractivă oferta Credit7?

SOLICITĂ CREDIT

 

Credit Fix – 1.000 lei sau chiar 10.000 lei

Credit FixCredit Fix se află de mai bine de 1 an în Top 10 cele mai bune oferte de creditare online. Aici, la XCredit, am evaluat Credit Fix sub toate aspectele și am ajuns la o singură concluzie: acest IFN este o opțiune extrem de bună dacă ai nevoie de un credit rapid de 1000 lei. Citește aici recenzia noastră pentru Credit Fix.

Iată doar câteva dintre avantajele oferite de acest IFN:

 • rată mare de aprobare a împrumuturilor (chiar dacă ești raportat la Biroul de Credit);
 • dobândă 0% pentru primul împrumut;
 • dobândă de 1,2% începând cu al doilea împrumut;
 • echipă de suport foarte calificată;
 • aprobare foarte rapidă, cu transferul banilor direct pe card.

În plus față de cele menționate, trebuie să știi că poți împrumuta 1.000 lei de la Credit Fix chiar și sâmbăta, în intervalul orar 09:00 – 14:00.

Totuși, dacă ești interesat de un credit de 1.000 de lei într-o zi de duminică, optează pentru HoraCredit.ro, care acordă împrumuturi inclusiv duminica, în intervalul orar 09:00 – 17:30.

Găsești atractivă oferta Credit Fix?

SOLICITĂ CREDIT

 

Viva Credit

Viva CreditLa fel ca IFN-urile pe care ți le-am prezentat deja, Viva Credit vine cu avantajul că poți împrumuta rapid o sumă de bani pentru care nu este nevoie să plătești dobândă. Iar acesta este într-adevăr un avantaj foarte mare.

Vrei să împrumuți până la 3.000 lei cu 0% dobândă? Mergi la VivaCredit.ro și aplică pentru un credit rapid. Dacă veniturile tale pot fi verificate la ANAF, primești aprobarea în câteva minute.

Iată doar câteva dintre avantajele pe care le oferă Viva Credit:

 • Este un credit 100% online;
 • Obții un împrumut în aproximativ 15 minute;
 • Ai 0% dobândă la primul împrumut, apoi o dobândă fixă de 1,2%, pe toată durata contractului;
 • Poți rambursa doar 10% din suma utilizată, alături de dobânda acumulată;
 • Rambursarea anticipată se face fără a plăti comision;
 • Ai nevoie doar de cartea de identitate (dacă veniturile tale sunt raportate la ANAF).

Pentru Viva Credit am scris și o recenzie, o poți citi aici.

Găsești atractivă oferta Viva Credit?

SOLICITĂ CREDIT

 

Ferratum

FerratumFerratum are sediul în Malta, însă în România funcționează ca o instituție financiară nebancară ce acordă împrumuturi pentru nevoile financiare mici și urgente, oferind dobânzi foarte competitive. Procesul de acordare a împrumuturilor se desfășoară 100% online, Ferratum facilitând astfel obținerea unei sume de bani în mai puțin de o oră. Citește aici recenzia noastră pentru Ferratum.

Clienții noi pot beneficia de oricare dintre ofertele Ferratum, care includ credite fără dobândă până la 5.000 lei, linii de credit cu prima lună gratuită și credite în rate de până la 19.000 lei.

Ferratum este considerată o alegere excelentă pentru cei care au nevoie de un împrumut rapid și este apreciată pentru calitatea serviciilor, dovadă feedback-ul pozitiv din partea celor mai mulți dintre clienții săi.

Criteriile de eligibilitate impuse de Ferratum sunt însă mai stricte comparativ cu cele ale altor instituții financiare nebancare. Menționăm aici faptul că Ferratum nu acordă împrumuturi persoanelor care au un istoric negativ la Biroul de Credit.

VEZI DETALII

 

Te-ar putea interesa:

Vezi și următoarele tipuri de credite:

Întrebări frecvente despre un credit în valoare de 1000 lei

 • De unde pot împrumuta rapid 1.000 lei?

  Fiind o sumă mică de bani, poți împrumuta 1.000 de lei de la aproape orice instituție financiară nebancară. Hora Credit, Credit7, Credit Fix și Viva Credit sunt doar câteva exemple de IFN-uri ce acordă împrumuturi de valoare mică.

 • Pot obține un credit de 1.000 lei fără dobândă?

  Da. Majoritatea IFN-urilor acordă credite de 1.000 lei cu 0% dobândă, cu condiția ca aplicantul să fie la prima cerere de împrumut. De asemenea, unele IFN-uri acordă împrumuturi și restanțierilor.Copyright © 2023 • XCredit® - Toate drepturile rezervate.
Termene și Condiții | Politica de Confidențialitate | Politica Cookies | Carieră | Asistență | Sitemap | ANPC | BNR

Disclaimer: XCredit se străduiește să păstreze informațiile exacte și actualizate, dar aceste informații pot fi diferite de cele pe care le vedeți când vizitați o instituție financiară, un furnizor de servicii sau site-ul unui anumit produs financiar. Toate produsele și serviciile financiare vă sunt prezentate fără garanție. Când evaluați ofertele, vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției financiare. Exemplele reprezentative nu sunt obligatorii și nu au valoare contractuală.

Link-uri afiliate: Unele produse financiare prezentate pe site-ul XCredit conțin linkuri afiliate. Acest lucru înseamnă că primim compensații financiare ca urmare a eforturilor noastre de promovare, aspect ce poate influența despre ce produse scriem și unde și cum apare produsul pe o pagină. Totuși, acest lucru nu influențează evaluările noastre.

Solutionarea alternativa a litigiilor Site-ul ANPC