Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Credit rapid 2.000 lei

Un credit în valoare de 2.000 lei îți este oferit în exclusivitate de un IFN. Pentru că este un credit de valoare mică, nu vei putea împrumuta niciodată acești bani de la o bancă comercială. Creditul de 2.000 lei este însă foarte accesibil prin intermediul unei instituții financiare nebancare, unde nu ai nevoie de adeverință de venit sau alte acte. De regulă, dacă ai veniturile raportate la ANAF și deții o carte de identitate valabilă, poți obține rapid un împrumut de 2.000 lei.

PROMO: Obține AICI un credit de 2.000 lei cu 0% dobândă

Ai nevoie de fix 2.000 lei? Găsești mai jos cele mai populare instituții financiare nebancare ce acordă credite în valoare de 2.000 lei. Fiecare IFN a fost evaluat de XCredit sub aspectul dobânzii oferite, perioadei de rambursare și duratei de aprobare.

Hora Credit IFN – 2.000 lei sau mai mult

Hora Credit IFNHora Credit este un IFN foarte popular în ultimii ani, remarcându-se îndeosebi prin aceea că aprobă aproape toate cererile de împrumut.

Am plasat acest IFN pe locul 1 în topul XCredit deoarece oferă următoarele avantaje:

 • rată extrem de mare de aprobare a împrumuturilor
 • dobândă 0,0001% pentru clienții noi
 • acceptare persoane cu istoric negativ la Biroul de Credit
 • aprobare 100% online, pe baza actului de identitate
 • transfer rapid al banilor în cont sau direct pe card

Hora Credit nu oferă cea mai bună dobândă de pe piață, cel puțin nu clienților care au mai împrumutat bani de la ei.

Cu toate acestea, Hora Credit este recunoscut că oferă împrumuturi rapide de 2.000 lei sau mai mult oricărei persoane, indiferent de situația înscrierii sale în baza de date a Biroului de Credit.

Pentru acest IFN am realizat și o recenzie, pe care te invităm să o citești.

Ai nevoie de un împrumut cu aprobare sigură? La Hora Credit primești garantat 2.000 lei pe card sau în contul bancar, iar dacă ești client nou vei avea de achitat o dobândă de numai 0,002 lei pe zi.

SOLICITĂ CREDIT

 

Credit7 – împrumut rapid de maxim 2.000 lei

Credit7Credit7 este probabil cel mai indicat IFN pentru a obține rapid suma de 2.000 lei. Dincolo de faptul că este extrem de rapid în acordarea împrumuturilor, Credit7 vine cu o serie de alte avantaje:

 • credit exclusiv online cu 0% dobândă*
 • vârsta minimă de aplicare de 20 ani
 • istoric de plată negativ acceptat

*Creditul fără dobândă se adresează exclusiv noilor clienți.

La Credit7 nu trebuie să-ți faci griji că plătești o dobândă exagerată. Ești client nou? Primești un credit de maxim 2.000 lei la zero costuri.

În plus, spre deosebire alte IFN-uri, Credit7 îți oferă un împrumut de 2.000 lei fără dobândă pe o perioadă de 5, 10 sau 15 zile.

Ai o urgență? Nu ai identificat încă o soluție pentru a împrumuta rapid 2.000 lei? Ai nevoie de acești bani, dar nu te încântă ideea de a plăti o dobândă usturătoare? Credit7 este exact ceea ce cauți!

SOLICITĂ CREDIT

 

Alte soluții pentru a împrumuta rapid 2.000 lei

Deși Credit7.ro este recomandarea noastră nr. 1 dacă vrei să împrumuți rapid 2.000 lei, am identificat și alte oferte pe care te invităm să le descoperi în cele ce urmează.

Fiecare dintre IFN-urile de mai jos au fost atent verificate, obținând un rating peste medie.

Viva Credit – până la 3.000 lei în cateva minute

Viva CreditLa Viva Credit poți împrumuta 2.000 lei în doar câteva minute, la o dobândă de numai 1,2%. Desigur, dacă ești la primul împrumut, poți accesa orice sumă între 100 și 3.000 lei cu 0% dobândă.

De asemenea, Viva Credit oferă și o linie de credit de până la 20.000 lei, pentru care dobânda zilnică este de 0,4%. Recomandăm linia de credit doar pentru împrumuturile pe termen lung.

Am alcătuit un review foarte cuprinzător pentru Viva Credit, unde am explicat în detaliu care sunt avantajele, dar și dezavantajele oferite de acest IFN.

Citește recenzia pentru a-ți face o imagine despre condițiile în care poți obține un credit.

SOLICITĂ CREDIT

 

Ferratum – 2.000 lei sau chiar 5.000, rapid, direct pe card

FerratumLa Ferratum ai dobânzi foarte bune și timp record de aprobare a unui împrumut. În mod evident, pentru că este un IFN de top, Ferratum oferă noilor clienți împrumuturi cu zero costuri.

Vrei să împrumuți 2.000 lei fără a plăti dobândă? O poți face, trebuie doar să fie prima dată când împrumuți bani de la Ferratum.

În plus, dacă te interesează o sumă mai mare de bani, pe care plănuiești să o rambursezi în mai multe rate, Ferratum îți oferă posibilitatea de a împrumuta până la 19.000 lei pe o perioadă de maxim 18 luni.

Alternativ, dacă vrei să verifici și oferta unui alt creditor, de unde poți obține la fel de ușor suma de 2.000 lei, încearcă Viaconto. Acest IFN îți acordă un împrumut chiar dacă ai restanțe la alte credite.

SOLICITĂ CREDIT

 

 

Credius – de la 2.000 la maxim 50.000 lei

CrediusCredius este un IFN extrem de popular, fiind recunoscut îndeosebi pentru faptul că a introdus pentru prima dată în România ”creditul cu selfie”.

La Credius poți împrumuta sume între 2.000 și 50.000 lei în câteva minute, cu singura condiție să-ți faci un slefie. Desigur, înainte de a trimite cererea, ai nevoie și de o fotografie a cărții tale de identitate.

Conform site-ului oficial, perioada minimă contractuală este de 24 de luni, așa că asigură-te că IFN-ul corespunde cerințelor tale specifice.

Dacă plănuiești să rambursezi cei 2.000 de lei într-un timp foarte scurt, optează mai degrabă pentru Credit7, Hora Credit sau Viva Credit. Oricare dintre acești 3 creditori sunt o opțiune mai bună pentru un credit pe termen scurt.

De asemenea, IFN-urile menționate în prima parte a acestei pagini sunt indicate cu precădere celor care au nevoie de o sumă mică de bani (ex. 2.000 lei), pe care o pot rambursa într-un termen relativ scurt (de regulă, până la 30 de zile).

SOLICITĂ CREDIT

 

Vezi și…

Întrebări frecvente despre un credit în valoare de 2.000 lei

 • Ce trebuie să știu despre creditul de 2.000 lei?

  Un împrumut în valoare de 2.000 lei îți este acordat întotdeauna de către un IFN. Deși este un credit cu aprobare foarte rapidă, acest produs de finanțare va fi întotdeauna purtătorul unor dobânzi a căror valoare o depășește cu mult pe cea oferită de băncile comerciale.

 • De unde pot împrumuta urgent 2.000 lei?

  Aproape toți creditorii online oferă împrumuturi rapide. Totuși, dacă ai o urgență și trebuie să împrumuți cât mai repede 2.000 lei, unele dintre cele mai bune opțiuni sunt reprezentate de Credit7, Hora Credit, Viva Credit și Ferratum. Fiecare dintre aceste IFN-uri transferă rapid banii în cont sau direct pe card.

Solutionarea alternativa a litigiilor Site-ul ANPC