Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Credit rapid 3.000 lei

3000 lei în bancnote

Obținerea unui împrumut rapid de 3.000 lei, pe o perioadă de 5, 10 sau 15 zile, vine cu 0% dobândă pentru clienții noi (ofertă valabilă la Credit7.ro). Începând cu al doilea împrumut, vei avea de achitat o dobândă de 1,29% pe zi, DAE 7.301,94%.

PROMO: Obține AICI un credit de 3.000 lei cu 0% dobândă

Pentru un credit de 3.000 lei, acordat pe o perioadă de 30 de zile, vei avea de achitat în total suma de 4.161 lei (3.000 lei suma împrumutată + 1.161 lei dobânda), DAE 7.301,94%. Oferta este valabilă la Credit7, care oferă și împrumuturi fără dobândă pe o perioadă de maxim 15 zile.

Alți creditori care oferă împrumuturi rapide de 3.000 lei:

Fiecare dintre instituțiile financiare nebancare enumerate anterior acordă împrumuturi rapide de 3000 lei, pe termen scurt, la 0% dobândă pentru clienții noi. Dacă ai mai împrumutat bani de la aceste IFN-uri, verifică pe pagina principală lista completă a creditelor cu aprobare pe loc.

De unde poți împrumuta rapid suma de 3.000 lei?

Îți prezentăm în continuare topul celor mai avantajoase oferte de creditare, alături de principalele detalii pe care trebuie să le cunoști despre fiecare creditor. IFN-urile menționate mai jos oferă credite de 3.000 lei sau chiar mai mult.

Credit7

Credit7Cunoscut în special pentru faptul că oferă credite cu zero costuri clienților noi, Credit7 este un IFN cu reputație bună și rată mare de aprobare a împrumuturilor.

La Credit7 poți împrumuta de la 200 la 3.000 lei, pe o perioadă cuprinsă între 5 și 30 de zile.

Pentru a obține un împrumut de la Credit7 nu ai nevoie de acte sau adeverință de venit, ci doar de cartea de identitate. Ca excepție, persoanele care nu au venituri raportate în baza de date ANAF vor trebui să furnizeze un document din care să rezulte ultimul venit încasat.

Obținerea unui credit de 3.000 lei la Credit7 este posibilă cu respectarea unui minim de cerințe:

 • să fii cetățean român cu vârsta între 20 și 80 de ani;
 • să realizezi un venit din salariu sau pensie (se acceptă și venituri din profesii liberale, chirii sau drepturi de autor);
 • să deții un card bancar în lei, activ, emis de orice bancă din România  (în cazul în care vrei să primești banii pe card);
 • să deții un număr de telefon activ și o adresă de e-mail validă.

De remarcat faptul că la Credit7 poți împrumuta bani chiar dacă nu ai un cont sau un card bancar, asta pentru că poți opta să ridici banii de la casieria oricărei agenții BCR din România.

Pentru mai multe detalii despre oferta Credit7, accesează site-ul oficial la adresa:

Credit7.ro

 

Hora Credit

Hora Credit IFNHora Credit oferă împrumuturi de la 100 la 10.000 lei, inclusiv credite rapide 3.000 lei, pe termen scurt. Spre deosebire de Credit7, care oferă 0% dobândă clienților noi, Hora Credit percepe o dobândă de 0,0001%.

Dobânda de numai 0,0001% ne face să catalogăm împrumutul Hora Credit drept un ”credit fără dobândă”. Pentru o sumă de 3.000 lei, acordată pentru 7 zile, dobânda totală percepută de Hora Credit este de numai 0,021 lei.

Hora Credit este probabil cel mai permisiv creditor din câte am analizat, acesta fiind și motivul pentru care am plasat acest IFN pe locul 1 în Top 30 IFN-uri.

Avantajul principal pe care îl oferă Hora Credit este acela că oferă împrumuturi inclusiv restanțierilor, adică persoanelor care sunt înregistrate cu informații negative la Biroul de Credit.

Pe de altă parte, dacă ai mai împrumutat bani de la Hora Credit, trebuie să știi că începând cu al doilea împrumut vei avea de achitat o dobândă de 2% pe zi, ceea ce este peste oferta celor mai multe IFN-uri.

În concluzie, dacă ești la primul împrumut și nu vrei să te lovești de un refuz, obținerea sumei de 3.000 lei de la Hora Credit ar putea fi o alegere inspirată.

Dacă vrei să afli mai multe despre acest IFN, citește recenzia noastră aici.

Vrei să împrumuți 3000 lei de la Hora Credit? Accesează site-ul oficial la adresa:

HoraCredit.ro

 

Viva Credit

Viva CreditLa Viva Credit ai două posibilități de a împrumuta bani:

 1. un credit rapid de până la 3.000 lei, cu 0% dobândă dacă ești client nou
 2. o linie de credit de la 3.000 până la 20.000 lei, cu 0,4% dobândă pe zi

Așadar, indiferent că ești sau nu client nou, Viva Credit vine cu o ofertă pe care nu o poți refuza.

În primul caz, faptul că poți obține rapid 3000 de lei fără dobândă, este un avantaj de necontestat. Totuși, dacă ai mai împrumutat bani de la Viva, linia sa de credit de până la 20.000 lei vine cu o dobândă extrem de avantajoasă în comparație cu oferta altor IFN-uri.

Condițiile în care poți împrumuta 3000 lei de la Viva Credit sunt foarte ușor de îndeplinit:

 • vârsta peste 20 ani;
 • un venit stabil din salariu, pensie sau PFA;
 • un cont bancar sau un card.

De asemenea, acest creditor nu îți solicită documente sau alte acte, nici măcar adeverință de venit. Dacă ai veniturile raportate la ANAF, acestea sunt verificate automat de Viva Credit, astfel că tot ce ai nevoie pentru a obține 3.000 de lei este doar cartea de identitate.

Despre Viva Credit am scris o recenzie detaliată aici, care te ajută să-ți faci o idee cât mai clară despre avantajele și dezavantajele acestui IFN, astfel încât să poți lua o decizie în deplină cunoștință de cauză.

Pentru a afla mai multe detalii despre oferta Viva Credit, accesează site-ul oficial la adresa:

VivaCredit.ro

 

Viaconto

ViacontoViaconto este o instituție financiară nebancară specializată în acordarea de împrumuturi până la salariu, de valoare mică – între 200 și 4.000 lei – cu dobândă mai mică pentru clienții existenți, care beneficiază de un discount de 50% pentru primele 30 de zile din perioada contractuală.

Avantajele obținerii unui împrumut Viaconto sunt numeroase. Pe lângă aceea că procesul de aplicare și obținere a unui împrumut are loc 100% online, transferul banilor nu durează mai mult de 15 minute.

Principalele avantaje oferite de Viaconto:

 • Creditul este aprobat extrem de rapid. Odată ce ai completat pașii indicați online, cererea ta va fi evaluată imediat în vederea transmiterii unui răspuns în maxim 15 minute.
 • Pentru cererile de împrumut trimise în cadrul orelor de program (Luni – Vineri, 09:00 – 18:00), transferul banilor în cont are loc în aceeași zi.
 • Simulatorul de credit Viaconto te informează automat asupra sumei totale pe care trebuie să o plătești la rambursarea împrumutului și data la care trebuie efectuată plata.
 • Poți deschide rapid o linie de credit de 4.000 lei cu durata de 5 ani de zile și poți solicita oricând o sumă suplimentară, în limita disponibilă admisă.
 • Dobânda se calculează doar la suma pe care o utilizezi efectiv (o retragi) din limita de credit.

Am scris și o recenzie pentru Viaconto, pe care te invităm să o citești aici pentru a afla mai multe despre acest creditor.

Pentru mai multe detalii, vizitează site-ul oficial la adresa:

Viaconto.ro

 

Vezi și…

Întrebări frecvente despre un credit de 3.000 lei

 • De unde pot împrumuta rapid 3.000 lei?

  Poți împrumuta 3.000 de lei de la aproape orice instituție financiară nebancară. Credit7, Hora Credit, Credit Fix și Viva Credit sunt doar câteva exemple de IFN-uri ce acordă împrumuturi nebancare în valoare de 3.000 lei.

 • Care este dobânda pentru un credit de 3.000 lei?

  În funcție de situația ta, client nou sau existent, poți împrumuta 3.000 lei cu 0% dobândă, respectiv cu 1,2% pe zi sau chiar mai mult. Pentru informații actualizate despre dobândă, consultă cu atenție termenii contractuali ai instituției financiare de unde vrei să te împrumuți.

Solutionarea alternativa a litigiilor Site-ul ANPC