Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Credit cu aprobare pe loc și disbursare rapidă a banilor

Credit cu aprobare pe loc

Un credit cu aprobare pe loc este o opțiune din ce în ce mai căutată de către cei interesați de obținerea unei sume de bani într-un timp cât mai scurt. Iar dacă băncile nu excelează deloc la acest capitol, principalele IFN-uri pe care le-am revizuit până acum înregistrează un scor foarte bun în ceea ce privește timpul mediu de aprobare a unui credit.

Pont: Singurul IFN care aprobă pe loc creditele este Credius.

Ce înseamnă, de fapt, un credit cu aprobare pe loc? Există așa ceva?

Foarte mulți dintre clienții IFN-urilor se așteaptă ca aceste instituții de creditare să ofere împrumuturi instant, pe loc, fără prea multe întrebări. Din păcate, deși majoritatea își fac reclamă sub sloganul ”credite rapide, aprobare pe loc”, nu multe sunt însă și cele care chiar aprobă atât de rapid un credit.

Indiferent de motivele pentru care un credit rapid de la un IFN poate fi aprobat uneori chiar și într-un termen de peste 24 de ore, nu trebuie să disperăm. Există într-adevăr și IFN-uri care aprobă aproape instant un împrumut.

Credius, una dintre cele mai populare instituții financiare nebancare din România, este în prezent unica noastră recomandare dacă ești în căutarea unui credit cu aprobare aproape instantanee.

Beneficiind de un grad înalt de tehnologizare, Credius se folosește acum de facilitatea de a verifica instant dacă îndeplinești condițiile pentru a obține un împrumut și îți oferă șansa de a primi banii instant pe card cu un simplu selfie.

Credius promite să-ți transfere banii pe card în cel mult 5 minute de la momentul când ai finalizat cererea de împrumut. Pentru a obține creditul, tot ce trebuie să faci este să completezi o cerere online, să încarci în cont o fotografie a cărții tale de identitate și să-ți faci un selfie. Atât de simplu!

Mergi acum la Credius.ro pentru a beneficia de un credit cu aprobare pe loc!

Alte IFN-uri care aprobă pe loc un împrumut

Deși Credius rămâne principala noastră recomandare pentru obținerea unui împrumut rapid, există desigur și alte opțiuni. Facem însă precizarea că IFN-urile listate în continuare îți pot solicita anumite informații prin telefon sau e-mail înainte de a-ți transfera banii, ceea ce poate crește timpul mediu de aprobare a creditului.

Top 5 IFN-uri care aprobă rapid credite

Beneficiile unui împrumut online de tip IFN

Nu ai nevoie de acte: atunci când vrei să împrumuți bani online de la un IFN principalul avantaj este acela că nu mai este necesar să te deplasezi fizic la o bancă. Pentru a intra rapid în posesia banilor, poți încărca documentele necesare prin intermediul unei aplicații sau direct pe site-ul web.

Procesare rapidă: în mod tradițional, aprobarea unei cereri de împrumut durează cel puțin câteva zile, iar în unele cazuri aprobarea împrumutului se poate prelungi la peste o lună. Din fericire, dezvoltarea sectorului fintech și apariția aplicațiilor de împrumut online au schimbat complet întregul proces iar timpul mediu de aprobare a împrumutului este măsurat acum în minute.

Flexibilitatea sumei și a duratei împrumutului: optând pentru un împrumut online ai parte de flexibilitate maximă în alegerea sumei și a duratei împrumutului. Poți lua un împrumut de 500 lei sau unul 20.000 lei cu doar câteva clickuri, fără a oferi prea multe detalii și fără a justifica destinația banilor.

Accesibilitate permanentă: IFN-urile specializate în împrumuturi online oferă o caracteristică de accesibilitate permanentă. Utilizând serviciile unei astfel de instituții financiare poți solicita un împrumut în orice moment al zilei, chiar și în weekend. În plus, optând pentru disbursarea creditului direct pe card, ai acces la bani în doar câteva minute de la aprobarea cererii de împrumut.

Comoditate: nu mai trebuie să mergi la o bancă și să aștepți ore întregi pentru a obține un împrumut. Cu un IFN specializat în împrumuturi online poți obține pe loc aprobarea unui împrumut în timp ce stai acasă. Tot ce trebuie să faci este să completezi online o cerere, să furnizezi o fotografie a cărții de identitate și să aștepți câteva minute răspunsul IFN-ului.

Utilizare flexibilă: un alt avantaj al utilizării unui împrumut online este că poți folosi banii pentru nevoile tale personale sau de afaceri. Nu trebuie să specifici un motiv pentru care soliciți împrumutul. Poți folosi banii pentru cumpărarea unui aparat electrocasnic sau îi poți cheltui pentru orice alte nevoi, cum ar fi o urgență medicală. Nu trebuie să oferi absolut nici un motiv creditorului.

Transfer direct pe card: Adesea, chiar și după aprobarea unui împrumut bancar, procesul de transfer al banilor către tine poate dura mult timp și poate deveni complicat. Din fericire, nu este cazul să-ți faci astfel de griji atunci când optezi pentru un credit online oferit de un IFN.

Împrumuturi instantanee pentru clienții existenți: majoritatea IFN-urilor oferă împrumuturi personale instantanee în intervalul 100 – 4.000 lei. Poți beneficia de un împrumut instantaneu dacă ai mai accesat anterior un credit de la același IFN, în funcție de eligibilitatea și gradul tău de îndatorare la acel moment. Cu alte cuvinte, nu trebuie să îți faci griji data viitoare când dorești să beneficiezi de un împrumut cu aprobare pe loc deoarece IFN-ul îți evaluează instant bonitatea și transferă banii către tine fără alte formalități.

Concluzie

Optând pentru un credit online cu aprobare pe loc de la un IFN elimini procesul obositor și consumator de timp al accesării unui împrumut tradițional. Dacă ți-ai făcut o imagine clară despre avantajele unui astfel de produs financiar, nu-ți rămâne decât să consulți și să analizezi ofertele prezentate de XCredit în prima pagină a site-ului.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Solutionarea alternativa a litigiilor Site-ul ANPC