Sari la conținut
Prima pagină » Review IFN-uri, Bănci, Carduri, Produse de creditare etc.

Review IFN-uri, Bănci, Carduri, Produse de creditare etc.

Recenziile principalilor instituții financiare bancare și nebancare din România. Află părerile XCredit despre fiecare produs de finanțare în parte. Aici găsești părerile noastre despre oferte de credite online (de la bănci și IFN-uri), despre carduri de credit/debit, precum și despre aplicațiile de internet banking oferite de băncile comerciale românești.

Secțiuni:

Păreri despre IFN-urile din România

Hora Credit

Hora CreditHora Credit ocupă locul 4 în topul celor mai avantajoase credite online din cel puțin două motive: este un IFN care acordă credite restanțierilor, iar primul împrumut vine întotdeauna fără dobândă.

Hora Credit Review

 

VIVA Credit

Viva CreditViva Credit este una dintre primele instituții financiare nebancare din România și una dintre cele mai căutate de către persoanele ce au nevoie de un credit online de valoare mică, cu aprobare în doar câteva minute.

Viva Credit Review

 

Viaconto

ViacontoViaconto se remarcă îndeosebi prin dobânda foarte mică pe care o oferă în cazul creditelor rapide. Pentru un credit cuprins între 200 și 4.000 lei, la Viaconto plătești o dobândă de 1% pe zi.

Viaconto Review

 

Ferratum

FerratumFerratum ocupă locul 4 în topul XCredit pentru că este un creditor de încredere, care afișează în mod clar dobânzile percepute și termenii în care poate fi obținut un împrumut.

Ferratum Review

 

Credius

CrediusCredius este probabil singurul IFN care a înțeles perfect ce înseamnă creditarea online și cât de importantă este viteza de aprobare a unui împrumut. Este și primul IFN care a inventat ”creditul cu selfie”.

Credius Review

 

MAI MAI Credit

Mai Mai Credit IFNMAI MAI Credit se remarcă prin aceea că a devenit un IFN popular într-un timp extrem de scurt. Principalul avantaj oferit este dobânda pentru creditul nebancar pe maxim 5 ani.

MAI MAI Credit Review

 

Credit Prime

Credit PrimeCredit Prime este un IFN ce ocupă un binemeritat loc în topul creditelor rapide nebancare, fiind una dintre puținele instituții financiare care acordă o maximă atenție experienței de creditare.

Credit Prime Review

 

Credit7

Credit7Credit7 ocupă o poziție superioară în topul XCredit din cel puțin 2 motive: este un IFN ce acordă credite cu 0% dobândă noilor clienți (pe o perioadă de 30 zile) și se remarcă prin faptul că oferă împrumuturi inclusiv persoanelor fără un loc de muncă.

Credit7 Review

 

Credit Fix

Credit FixCredit Fix este probabil ”cel mai bun prieten” atunci când ai nevoie urgent de o sumă de bani. La acest IFN poți împrumuta rapid până la 10.000 lei, pentru care ai 0% dobândă dacă ești client nou.

Credit Fix Review

 

Provident

ProvidentProvident este cu siguranță cel mai cunoscut IFN din România, cu o activitate continuă de peste 15 ani. Punctul forte al acestui creditor este reprezentat de posibilitatea de a rambursa împrumutul în rate săptămânale, de la domiciliu.

Provident Review

 

Ocean Credit

Ocean CreditOcean Credit este IFN-ul care oferă cea mai mică dobândă de pe piața creditelor nebancare. Totuși, datorită condițiilor restrictive de creditare, acesta ocupă o poziție inferioară în topul XCredit. Deși câștigă detașat la capitolul dobândă, Ocean Credit nu acordă credite persoanelor cu istoric negativ de creditare. Dacă ai fost catalogat ca rău-platnic și nu ai o situație bună la Biroul de Credit, oferta acestui IFN nu este pentru tine.

Ocean Credit Review

 

CreditYes

credityesCreditYes este un broker de credite nebancare ce facilitează accesul la finanțare o rapidă și avantajoasă. În urma analizei noastre amănunțite, putem afirma cu certitudine că brokerul CreditYes își îndeplinește cu succes misiunea, oferind utilizatorilor săi posibilitatea de a naviga cu încredere în lumea complexă a împrumuturilor rapide.

CreditYes Review

 

Sfera Credit

sfera creditSfera Credit IFN SA este o instituție financiară nebancară relativ nouă pe piața creditelor din România, dar care a reușit să câștige încrederea clienților prin serviciile de calitate și dobânzile competitive la împrumuturi. Toate produsele și serviciile Sfera Credit sunt oferite 100% online, ceea ce înseamnă că solicitarea unui împrumut se poate face comod de acasă, fără a fi necesară deplasarea fizică la o agenție.

Sfera Credit Review

 

Flex Credit

flexcredit logoFlex Credit este un important furnizor de servicii financiare nebancare din România, fiind parte a unui grup financiar internațional cu o vastă experiență în creditarea consumatorilor. Începând din 2017, Flex Credit a construit o rețea solidă de birouri în toată țara, oferind soluții rapide și transparente pentru nevoi urgente de finanțare.

Flex Credit Review

 

OnToPay

ontopay logoÎnființată în septembrie 2021, OnToPay IFN S.A. este o instituție financiară nebancară cu o istorie impresionantă și o reputație ireproșabilă, care s-a dezvoltat sub atenta îndrumare a acționarilor săi cu vastă experiență în industria textilă, comerțul internațional și sectorul financiar-bancar.

OnToPay Review

 

Agil Credit

agil credit logoAgil Credit este un broker de credite rapide care are rolul de a facilita accesul la împrumuturile oferite de instituții financiare nebancare (IFN) din România – acestea pot include împrumuturi pe termen scurt, credite de nevoi personale, linii de credit și alte forme de creditare.

Agil Credit Review

 

Okcredit

okcredit logoOkcredit este o instituție financiară nebancară (IFN) care oferă servicii creditare 100% online, cu accent pe flexibilitate și accesibilitate. Compania pune la dispoziția clienților o linie de credit sub forma unui împrumut de nevoi personale, de tip revolving.

Okcredit Review

 

Credex

credex logoCredex este o instituție financiară nebancară cu o experiență solidă pe piața românească, ce se remarcă prin acordarea de împrumuturi rapide și ușor accesibile. Beneficiind de o prezență extinsă în rețeaua de magazine partenere, Credex a devenit o opțiune populară pentru cei care au nevoie de soluții rapide de finanțare, fără prea multe acte.

Credex Review

 

Terra Credit

TERRA Credit logoTERRA Credit este un IFN ce oferă două tipuri de împrumuturi: creditul de consum, cu o valoare maximă de 5.000 lei și o perioadă maximă de rambursare de 6 luni, respectiva linia de credit, cu o valoare maximă de 3.000 lei și o perioadă de rambursare de până la 12 luni.

Terra Credit Review

 

BSG Credit

BSG Credit logoDacă ești în căutarea unei soluții rapide și accesibile pentru rezolvarea unor probleme financiare urgente, BSG Credit este o instituție financiară nebancară pe care merită să o iei în considerare. Înființat în 2018, IFN-ul este recunoscut pentru acordarea de împrumuturi rapide la dobânzi foarte avantajoase, oferă o gamă variată de servicii și se bazează pe o echipă dedicată care te va sprijini pe parcursul întregului proces de obținere a creditului.

BSG Credit Review

 

Simplu Credit

Credit online Simplu CreditSimplu Credit IFN S.A. este o instituție financiară nebancară cu o vastă experiență pe piața creditelor rapide din România. Fondată în 2004, compania și-a dezvoltat activitatea de creditare începând din 2007, fiind înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României sub numărul RG-PJR-41-110101/2018, respectiv în Registrul Special al BNR sub numărul RS-PJR-41-110116/2018.

Simplu Credit Review

 

TBI Credit

TBI Credit small logoTBI Credit este un produs al TBI Bank, o instituție financiară nebancară ce oferă servicii de creditare online adresate atât persoanelor fizice, cât și IMM-urilor din Bulgaria și România. TBI Credit se dorește a fi o alternativă inovatoare la abordarea tradițională a serviciilor bancare, având ca obiectiv crearea unei bănci digitale de ultimă generație, care să ofere mai multă libertate financiară clienților săi.

TBI Credit Review

 

Hop Credit

Hop Credit logoDacă ești în căutarea unei soluții rapide și eficiente pentru nevoile tale financiare, Hop Credit poate fi tot ceea ce ai nevoie. Funcționând sub umbrela Credit Fix IFN, o instituție financiară nebancară de încredere, Hop Credit se evidențiază, de asemenea, ca o opțiune sigură și transparentă. În această recenzie exhaustivă vom explora în detaliu serviciile oferite de Hop Credit, precum și modul în care acesta redefinește conceptul de împrumuturi online.

Hop Credit Review

 

iCredit

Credit online iCreditiCredit este un brand al Easy Asset Management, o instituție financiară nebancară ce operează în România încă din anul 2011. IFN-ul face parte, la rândul său, din Management Financial Group (MFG), un conglomerat care reunește liderii serviciilor financiare non-bancare din Europa Centrală și de Est.

iCredit Review

 

Easy Credit

Easy CreditEasy Credit este un IFN care oferă soluții de finanțare pentru persoane fizice prin intermediul a două produse distincte: Creditul cu garanție imobiliară și Creditul ipotecar pentru investiții imobiliare. Această instituție își propune să fie o alternativă viabilă la creditele tradiționale oferite de bănci, adresându-se celor care doresc să obțină împrumuturi pentru diverse nevoi financiare, de la cumpărarea unei locuințe sau a unui teren, până la refinanțarea creditelor existente sau acoperirea cheltuielilor urgente.

Easy Credit Review

 

Filbo

Filbo

Filbo a fost creat cu scopul de a ajuta micii antreprenori și afacerile acestora să ajungă mai repede și mai ușor la #UrmătorulNivel. Această inițiativă vine ca un răspuns la realitatea că doar 0,2% dintre microîntreprinderile din România reușesc să depășească barierele și să devină IMM-uri. Filbo și-a propus să schimbe această realitate prin creșterea procentului de afaceri care ating nivelul următor.

Filbo Review

 

Mobilo Credit

Mobilo Credit logoMobilo Credit este o instituție financiară nebancară care se distinge prin servicii de finanțare rapide, transparente și avantajoase. Fondată în 2015, compania a reușit să se impună rapid pe piața serviciilor de creditare datorită unei echipe de specialiști cu expertiză în domeniul bancar și angajamentului de a furniza soluții financiare simple și flexibile pentru toată lumea.

Mobilo Credit Review

 

Smile Credit

Smile Credit logoSmile Credit este o instituție financiară nebancară care se remarcă prin furnizarea de soluții de creditare rapide și avantajoase, 100% online. IFN-ul a fost creat de către o echipă de profesioniști în domeniul bancar cu misiunea de a oferi soluții moderne la cele mai urgente nevoi de finanțare.

Smile Credit Review

 

Cetelem

CetelemCetelem este o filială a grupului financiar francez BNP Paribas, un renumit furnizor de credite de consum la nivel european. Având în spate o tradiție de peste 50 de ani și o echipă de peste 18.000 de profesioniști, grupul din care face parte Cetelem desfășoară activități de creditare în 26 de țări, inclusiv România, Franța, Spania, Italia și Germania.

Cetelem Review

 

Birou Credite Rapide

Birou Credite Rapide IFN - logoBirou Credite Rapide este un IFN înființat în anul 2022, fiind specializat în acordarea de credite de consum, microcreditare și finanţarea tranzacţiilor comerciale. Cu intenție sa nu, această instituție financiară nu este atât de transparentă pe cât ar trebui, iar conform recenziei XCredit, este un IFN cu mai multe minusuri decât plusuri.

Birou Credite Rapide Review

 

Rapid Credit

Rapid Credit IFN logoRapid Credit IFN este o instituție financiară nebancară ce se remarcă prin varietatea produselor de creditare, lipsa comisioanelor de acordare/analiză dosar și, după cum sugerează chiar denumirea sa, prin rapiditatea cu care acordă împrumuturile.

Rapid Credit Review

 

Nova Credit

Nova Credit logoNova Credit IFN este o opțiune bună cel puțin pentru clienții noi, care au posibilitatea de a împrumuta rapid până la 2.000 de lei cu 0% dobândă. Din păcate, în afară de creditul fără dobândă oferit clienților noi, pe o perioadă limitată la 10 zile, nu am identificat și alte aspecte pozitive.

Nova Credit Review

 

Lunare

Lunare broker logoLunare este un broker ce facilitează accesul consumatorilor la credite rapide nebancare. Fiind un serviciu gratuit pentru clientul final, apreciem că este un instrument util pentru cei interesați de identificarea rapidă a celui mai avantajos împrumut din oferta instituțiilor financiare nebancare (IFN).

Lunare ReviewCopyright © 2023 • XCredit® - Toate drepturile rezervate.
Termene și Condiții | Politica de Confidențialitate | Politica Cookies | Carieră | Asistență | Sitemap | ANPC | BNR

Disclaimer: XCredit se străduiește să păstreze informațiile exacte și actualizate, dar aceste informații pot fi diferite de cele pe care le vedeți când vizitați o instituție financiară, un furnizor de servicii sau site-ul unui anumit produs financiar. Toate produsele și serviciile financiare vă sunt prezentate fără garanție. Când evaluați ofertele, vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției financiare. Exemplele reprezentative nu sunt obligatorii și nu au valoare contractuală.

Link-uri afiliate: Unele produse financiare prezentate pe site-ul XCredit conțin linkuri afiliate. Acest lucru înseamnă că primim compensații financiare ca urmare a eforturilor noastre de promovare, aspect ce poate influența despre ce produse scriem și unde și cum apare produsul pe o pagină. Totuși, acest lucru nu influențează evaluările noastre.

Solutionarea alternativa a litigiilor Site-ul ANPC