Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

BSG Credit Review: Ce părere avem despre BSG Credit IFN?

BSG Credit logo

Dacă ești în căutarea unei soluții rapide și accesibile pentru rezolvarea unor probleme financiare urgente, BSG Credit este o instituție financiară nebancară pe care merită să o iei în considerare. Înființat în 2018, IFN-ul este recunoscut pentru acordarea de împrumuturi rapide la dobânzi foarte avantajoase, oferă o gamă variată de servicii și se bazează pe o echipă dedicată care te va sprijini pe parcursul întregului proces de obținere a creditului.

Avantajele oferite de BSG Credit:

 • Proces rapid de aprobare: Nu trebuie să aștepți zile întregi pentru a afla dacă ești eligibil pentru împrumut, asta pentru că BSG Credit îți oferă întotdeauna un răspuns rapid, astfel încât să-ți poți rezolva problemele într-un timp util.
 • Sume variate și flexibilitate la rambursare: Poți solicita și obține diverse sume, începând cu 200 lei și până la 10.000 lei, putând alege perioade de rambursare cuprinse între 5 și 30 de zile, pentru creditul rapid, respectiv între 3 și 24 de luni, pentru linia de credit.
 • Procedură de aplicare simplă: La BSG Credit poți aplica 100% online, direct de pe site-ul lor, evitând drumurile și așteptatul la cozi în fața unui ghișeu bancar.
 • Posibilitatea de rambursare anticipată: Dacă ai posibilitatea să rambursezi împrumutul mai devreme, înainte de termen, poți face acest lucru fără costuri suplimentare.
 • Suport clienți la superlativ: Echipa de suport clienți este întotdeauna disponibilă pentru a răspunde întrebărilor tale și a te ajuta cu orice informații de care ai nevoie.
 • Credit fără dobândă pentru clienții noi: Beneficiezi de 0% dobândă la primul credit (dacă ești client nou) și primești banii în 5 minute direct pe card.

Alte oferte cu 0% dobândă la primul împrumut:

Dezavantaje BSG Credit:

 • Dobânzi mai ridicate: Așa cum se întâmplă în general cu IFN-urile, BSG Credit percepe dobânzi mai mari decât băncile comerciale, motiv pentru care insistăm încă o dată pe faptul că trebuie să fii conștient de costurile totale ale unui împrumut nebancar.

De ce să optezi pentru un împrumut nebancar de la BSG Credit?

Avantaje:

 • Proces rapid de aprobare, ce are loc 100% online.
 • Flexibilitate mare privind sumele acordate și perioadele de rambursare.
 • Procedură de aplicare simplă și intuitivă.
 • Rambursare fără comisioane suplimentare.
 • Posibilitatea de rambursare anticipată.
 • Suport clienți de calitate superioară.

Dezavantaje:

 • Dobânzi mai ridicate (specific IFN-urilor).

Care sunt condițiile pentru a aplica la BSG Credit?

Dacă vrei să aplici pentru un împrumut la BSG Credit, trebuie să îndeplinești următoarele cerințe:

 • Vârsta minimă 18 ani.
 • Cetățenie română.
 • Venituri realizate în România.
 • O adresă de email validă.
 • Un număr de telefon mobil.
 • Carte de identitate valabilă.
 • Extras de cont.
 • Să deții un card bancar.

Cum aplici pentru un împrumut online BSG Credit?

Procesul de aplicare pentru un împrumut online de la BSG Credit este mai simplu decât îți imaginezi:

 • Accesezi site-ul oficial BSG Credit la adresa https://bsgcredit.ro/.
 • Selectezi din meniul principal tipul de credit dorit.
 • Completezi formularul cu datele solicitate.

BSG Credit formulare cerere de imprumut

 • Încarci documentele necesare.
 • Aștepți evaluarea cererii și răspunsul privind aprobarea / respingerea împrumutului.

Ce sumă poți împrumuta la BSG Credit și pe ce perioadă?

La BSG Credit poți solicita împrumuturi între 200 lei și 10.000 lei (în funcție de tipul produsului financiar), cu perioade de rambursare flexibile, care pot varia între 3 și 24 de luni. Suma maximă și perioada de rambursare sunt determinate de tipul de credit ales, precum și de rezultatul evaluării situației tale financiare. De regulă, persoanele cu un loc de muncă stabil și cu un venit peste medie pot accesa o sumă mai mare, chiar și la primul împrumut.

Cât durează aprobarea împrumutului la BSG Credit?

Procesul de aprobare la BSG Credit este rapid, însă timpul exact de răspuns variază în funcție de mai mulți factori. Ce trebuie să știi este că după depunerea cererii vei aștepta undeva între 5 minute și câteva ore, de la caz la caz.

Rapiditatea răspunsului este influențată și de rezultatul interogării situației tale la Biroul de Credit, precum și de verificarea veniturilor la ANAF. Dacă ai un istoric pozitiv de creditare iar veniturile tale se regăsesc în baza de date ANAF, vei primi răspunsul în cel mai scurt timp posibil.

Cum intri în posesia banilor de la BSG Credit?

După aprobarea împrumutului, BSG Credit îți va disbursa banii direct în contul bancar specificat în cererea de credit. De asemenea, există posibilitatea de a primii banii direct pe card, caz în care timpul de transfer este cel mai scurt.

Care este dobânda BSG Credit?

Dobânzile practicate de BSG Credit diferă în funcție de produsul financiar ales. Pentru a-ți oferi o imagine mai clară, iată trei exemple reprezentative:

 • Linia de credit: Pentru linia de credit, dobândă este între 0,4 și 1% pe zi. Dacă vei accesa o linie de credit de 5.000 lei și vei rambursa suma în decurs de 180 de zile (6 luni), costul total al dobânzii va fi între 3.600 lei și 9.000 lei, considerând că ai tras toată suma și ai reconstituit limita de credit la finalul celor 6 luni.
 • Creditul simplu și rapid: În cazul acestui tip de credit, dobânda este 0% pe zi, dacă ești client nou și ai accesat primul împrumut. Pentru creditele ulterioare, BSG Credit percepe o dobândă de 1,2% pe zi. De exemplu, dacă vei împrumuta 1.000 lei și vei rambursa suma peste 15 zile, costul total al dobânzii va fi de 180 lei.
 • Creditul de consum: Pentru creditul de consum, dobânda este de 21% pe lună. Ca și exemplu reprezentativ, pentru un împrumut în valoare de 5.100 lei pe o perioadă de 24 luni, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 344.27%, Rata dobânzii este de 146% / an. Suma minimă de plată este de 662.00 lei (100% dobândă calculată + comision de administrare lunar de 50 lei). Suma totală de rambursat este de 20.988.00 lei.

Notă: Exemplele reprezentative nu sunt obligatorii și nu au valoare contractuală.

Cum rambursezi împrumutul BSG Credit?

Rambursarea împrumutului BSG Credit se va face prin una dintre dintre următoarele modalități:

 • Debitarea automată a cardului bancar – pentru a putea face plata prin această modalitate este necesar să ai în cont întreaga sumă datorată, banii fiind retrași automat de pe card.
 • Debitarea telefonică a cardului bancar – este necesar să contactezi telefonic un reprezentant BSG Credit, la numărul 0374-650.650, pentru achitarea sumei datorate.
 • Plata cu card bancar direct din Contul de Utilizator deschis în momentul în care ai aplicat online. Poți utiliza pentru plată orice card bancar și nu doar cel înregistrat la BSG Credit în momentul solicitării împrumutului.
 • Transfer bancar în unul dintre conturile BSG Credit de mai jos, specificând la detaliile plății: numele și prenumele, CNP-ul și numărul contractului de credit. În situația în care optezi să faci plata prin transfer bancar, este necesar să ții cont și de timpii necesari efectuării transferurilor bancare – creditul se consideră a fi rambursat în momentul în care banii ajung efectiv în contul BSG Credit. Este posibil ca banca de la care faci transferul să-ți perceapă comision pentru acest tip de operațiune.
 • În numerar prin depunerea sumei datorate într-unul dintre conturile BSG Credit de mai jos, specificând la detaliile plății: numele și prenumele, CNP-ul și numărul contractului de credit.

În situația în care optezi să faci plata în numerar, prin casieriile băncilor, acestea îți pot percepe comisioane pentru acest tip de operațiune.

Poți utiliza pentru plată următoarele conturi BSG Credit IFN:

 • RO08 BTRL RONC RT04 6228 5702 – deschis la Banca Transilvania
 • RO36 BUCU 1041 3042 5305 5RON – deschis la Alpha Bank
 • RO88 UGBI 0000 3520 1310 7RON – deschis la Garanti Bank

P.S. Te rog să verifici acuratețea acestor informații pe site-ul BSG Credit.

Poți rambursa anticipat împrumutul BSG Credit?

Da, BSG Credit permite rambursarea anticipată a împrumutului fără impunerea de comisioane sau costuri suplimentare. De aceea, dacă ai posibilitatea să achiți creditul mai devreme, îți recomandăm să faci acest lucru cât mai curând posibil. Când rambursezi anticipat, costul total al creditului devine mai mic, deoarece dobânda se calculează până la momentul rambursării, nu pe întreaga perioadă a creditului.

*Pentru a rambursa anticipat creditul, este necesar să faci o solicitare în acest sens (telefonic sau în scris), prin care să comunici către BSG Credit suma pe care dorești să o rambursezi anticipat.

Ce se întâmplă dacă întârzii sau nu rambursezi împrumutul BSG Credit?

În cazul întârzierii la plată sau nerambursării împrumutului, BSG Credit poate aplica penalități și comisioane suplimentare. Mai mult decât atât, neplata la scadenţă a sumelor datorate implică raportarea la Biroul de Credit şi alte instituţii similare în termen de 30 zile de la data înregistrării primei întârzieri, care iţi pot afecta istoricul de creditare şi accesul în viitor la alte produse de creditare. BSG Credit își rezervă toate opţiunile legale pentru recuperarea creditului acordat, inclusiv recuperarea pe calea executării silite.

XCredit insistă pe faptul că fiecare este responsabil să-și analizeze cu maximă precauție capacitatea de rambursare și să se împrumute în mod responsabil. Împrumuturile nebancare sunt produse financiare foarte scumpe, iar nerambursarea lor pot atrage consecințe dintre cele mai serioase, de la afectarea scorului FICO la catalogarea debitorului ca rău-platnic și declanșarea procedurii de executare silită împotriva sa.

Este BSG Credit un IFN legal?

Da. BSG Credit este un IFN legal și funcționează în conformitate cu reglementările în vigoare. Compania este înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J24/1297/2018, are CUI: 39806419 și un capital social de 5.000.000 lei. De asemenea, este înscrisă în Registrul Special al BNR sub numărul RS-PJR-25-110122.

Pentru mai multe informații și asistență, poți contacta BSG Credit la adresa: Sediu Central – Revolution Business Center | B-dul. Unirii nr. 20, parter, S6-S7, 430232, Baia Mare, România. Email: suport@bsgcredit.ro. Tel.: 0374.650.650. Program L-V: 09:00 – 17:00, Sâmbătă: 09:00 – 12:30.

Notă: Recenzia prezintă informațiile disponibile în momentul redactării acesteia și poate fi supusă modificărilor ulterioare. Pentru cele mai recente informații, vă recomandăm să accesați site-ul oficial al BSG Credit: bsgcredit.ro.

 

Alte recenzii

 1. Hora Credit
 2. Viva Credit
 3. Viaconto
 4. Ferratum
 5. Credius
 6. MAI MAI Credit
 7. Credit Prime
 8. Credit7
 9. Credit Fix
 10. Provident
 11. Ocean Credit
 12. CreditYes
 13. Sfera Credit
 14. Flex Credit
 15. OnToPay
 16. Agil Credit
 17. Okcredit
 18. Credex
 19. Terra Credit
 20. BSG Credit
 21. Simplu Credit
 22. TBI Credit
 23. Hop Credit
 24. iCredit
 25. Easy Credit
 26. Filbo
 27. Mobilo Credit
 28. Smile Credit
 29. Cetelem
 30. Birou Credite Rapide
 31. Rapid Credit

 

 

Solutionarea alternativa a litigiilor Site-ul ANPC