Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Credit Fix Review: Ce părere avem despre Credit Fix IFN?

Credit Fix IFN

Credit Fix este probabil ”cel mai bun prieten” atunci când ai nevoie urgent de o sumă de bani. La acest IFN poți împrumuta rapid până la 10.000 lei, pentru care ai 0% dobândă dacă ești client nou.

Promovat sub sloganul Prieten în momente cheie, Credit Fix este într-adevăr un IFN pe care te poți baza în aproape orice situație. Pe lângă faptul că îți oferă posibilitatea de a împrumuta până la 10.000 lei chiar dacă ești restanțier, Credit Fix vine cu o ofertă pe care nu o poți refuza: ai ZERO costuri la prima tragere din linia de credit.

Ca și dezavantaje, menționăm faptul că de la Credit Fix nu poți împrumuta mai mult de 10.000 lei, respectiv nu poți accesa un credit pe termen lung, pe care să-l plătești în rate. Totuși, dacă ceea ce cauți este un credit până la salariu, Credit Fix este un IFN care merită toată atenția ta.

De asemenea, la Credit Fix nu ai nevoie de acte sau adeverință de venit, singurul document necesar fiind cartea de identitate.

Credit Fix este o opțiune bună atât pentru faptul că acordă credite fără dobândă noilor clienți, cât și pentru că începând cu al doilea împrumut beneficiezi de o dobândă zilnică de numai 1,2%. Din acest punct de vedere, singurul IFN mai avantajos este Viaconto.

Nu în ultimul rând, Credit Fix se remarcă și prin faptul că acordă credite fără a ține cont de situația înscrierii la Biroul de Credit, ceea ce înseamnă că poți obține o sumă de bani chiar dacă ai un istoric negativ de creditare.

La Credit Fix veniturile tale sunt verificate automat în baza de date ANAF, astfel că nu trebuie să-ți bați capul cu furnizarea unor documente justificative pentru a-ți dovedi capacitatea de rambursare.

Găsești atractivă oferta Credit Fix?

SOLICITĂ CREDIT

 

Credit Fix în comparație cu alte IFN-uri

Apreciem Credit Fix pentru faptul că este un IFN foarte permisiv, care aproape că nu refuză o nicio cerere de împrumut. De asemenea, ne-a atras atenția și faptul că este un brand popular pe piața creditelor nebancare, fiind unul dintre primii creditori online din România.

În continuare vom compara Credit Fix cu alte IFN-uri din top, punând în balanță avantajele și dezavantajele pe le oferă acestea atât noilor clienți, cât și celor care se află la al doilea împrumut.

Credit Fix vs. Hora Credit

Hora CreditAtât Hora Credit cât și Credit Fix oferă o linie de credit de până la 10.000 lei, cu precizarea că Hora Credit percepe o dobândă mai mare începând cu al doilea împrumut. În timp ce la Credit Fix beneficiezi de 1,2%/zi din suma retrasă, Hora Credit îți va percepe 2%/zi.

Ambele IFN-uri vin însă cu o ofertă de nerefuzat pentru noii clienți: împrumutul fără dobândă. Așadar, dacă vrei să împrumuți bani cu zero costuri, atât Hora Credit cât și Credit Fix îți oferă posibilitatea de a accesa până la 10.000 lei.

Cât privește perioada pentru care poți beneficia de împrumutul fără dobândă, Credit Fix este mai avantajos. Spre deosebire de Hora Credit, unde poți împrumuta bani cu 0% dobândă pentru cel mult o săptămână, la Credit Fix beneficiezi de aceeași facilitate, însă pentru 30 de zile.

Hora Credit este însă mult mai permisiv în ceea ce privește gradul de îndatorare și situația înscrierii la Biroul de Credit. Am spune chiar că Hora Credit nu ține cont deloc de comportamentul tău anterior în relația cu alți creditori, fiind un IFN care aprobă aproape toate cererile de împrumut.

De aceea, pentru că este un IFN cu o rată mare de aprobare a împrumuturilor, precum și pentru că transferă banii instant pe card, Hora Credit ocupă locul 1 în clasamentul realizat de XCredit.

Pentru mai multe detalii despre oferta Hora Credit IFN, citește recenzia noastră.

Găsești atractivă oferta Hora Credit?

SOLICITĂ CREDIT

 

Credit Fix vs. Credit7

Credit7Credit Fix este un IFN unde împrumutul îți este oferit sub forma liniei de credit. Acest lucru înseamnă că odată aprobată cererea de împrumut, vei avea la dispoziție o anumită sumă de bani (linia de credit) de unde poți face trageri succesive, în funcție de nevoile tale.

Nu este nimic rău în a aplica pentru o linie de credit, însă merită menționat următorul aspect: beneficiarii unor linii de credit acordate de o instituție financiară nebancară au tendința de a-și asuma un cost mult prea mare pentru o sumă mică de bani.

Linia de credit este un produs financiar avantajos, în anumite circumstanțe, dar vine cu marele impediment că îți permite să plătești lunar o anumită sumă (de regulă, dobânda la suma utilizată) și să prelungești nepermis de mult rambursarea integrală a împrumutului.

Pentru cei care nu conștientizează efectele unui astfel de comportament financiar (inclusiv posibilitatea de a fi executat silit în caz de neplată), linia de credit nu reprezintă o soluție tocmai bună. În schimb, un credit pe termen scurt, cu rambursare integrală într-o singură tranșă, ar putea fi o alegere mult mai inspirată.

Credit7 se remarcă prin aceea că oferă exclusiv credite pe termen scurt (maxim 30 de zile), ceea ce poate contribui într-o anumită măsură la diminuarea riscului de supraîndatorare sau a apariției incapacității de plată.

La Credit7 poți împrumuta rapid până la 3.000 lei, pentru cel mult 30 de zile, iar pentru o perioadă de 5, 10 sau 15 zile poți beneficia de o% dobândă (dacă ești client nou).

Credit7 este un IFN permisiv, ale cărui criterii de eligibilitate sunt foarte ușor de îndeplinit. Pentru a afla mai multe despre acest creditor, citește recenzia XCredit.

Găsești atractivă oferta Credit7?

SOLICITĂ CREDIT

 

Credit Fix vs. Viva Credit

Viva CreditViva Credit este unul primele IFN-uri din România care a implementat procesul de aplicare și aprobare a unui împrumut 100% online. Este un IFN de încredere, cu rating peste medie și un feedback predominant pozitiv din partea celor mai mulți dintre clienți.

La Viva Credit poți accesa rapid până la 3.000 lei, în varianta unui microcredit pe termen de 30 de zile, respectiv până la 20.000 lei, în varianta liniei de credit.

La creditul de 3.000 lei beneficiezi de 0% dobândă dacă ești client nou, iar începând cu al doilea împrumut dobânda zilnică este de 1,2%. Deși o astfel de dobândă zilnică este echivalentul unei dobânzi anuale efective (DAE) de 4.114 %, rambursarea fără întârzieri a împrumutului menține costurile de creditare la un nivel acceptabil.

Așadar, la un credit de valoare mică, pe termen scurt, Viva Credit percepe aceeași dobândă ca IFN-ul supus recenziei, respectiv 1,2% pe zi. Cât privește linia de credit, lucrurile stau mult mai bine în cazul Viva Credit.

Dacă la Credit Fix linia de credit este de maxim 10.000 lei, la o dobândă zilnică de 1,2%, Viva Credit îți permite obținerea unei sume de până la 20.000 lei, la o dobândă de 3 ori mai mică.

Viva Credit are probabil cea mai bună dobândă la linia de credit: 0,4% pe zi. Pentru a afla mai multe detalii despre oferta acestui creditor, citește recenzia noastră.

Găsești atractivă oferta Viva Credit?

SOLICITĂ CREDIT

 

Întrebări frecvente despre Credit Fix

 • Ce dobândă oferă Credit Fix?

  Credit Fix percepe o dobândă de 1,2% pe zi la linia sa de credit de până la 10.000 lei. Pentru clienții noi, prima tragere din linia de credit vine cu 0% dobândă.

 • Care sunt condițiile pentru a aplica la Credit Fix?

  Pentru a aplica la Credit Fix trebuie să ai vârsta de minimum 18 ani împliniți, să realizezi un venit net de cel puțin 500 lei lunar (din salariu sau pensie) și să încasezi venitul lunar pe un card bancar.

 

Alte recenzii
 1. Hora Credit
 2. Viva Credit
 3. Viaconto
 4. Ferratum
 5. Credius
 6. MAI MAI Credit
 7. Credit Prime
 8. Credit7
 9. Credit Fix
 10. Provident
 11. Ocean Credit
 12. CreditYes
 13. Sfera Credit
 14. Flex Credit
 15. OnToPay
 16. Agil Credit
 17. Okcredit
 18. Credex
 19. Terra Credit
 20. BSG Credit
 21. Simplu Credit
 22. TBI Credit
 23. Hop Credit
 24. iCredit
 25. Easy Credit
 26. Filbo
 27. Mobilo Credit
 28. Smile Credit
 29. Cetelem
 30. Birou Credite Rapide
 31. Rapid Credit

 

 

Solutionarea alternativa a litigiilor Site-ul ANPC