Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Credit7 Review: Ce părere avem despre Credit7 IFN?

Credit7 logo

Credit7 ocupă o poziție superioară în topul XCredit din cel puțin 2 motive: este un IFN ce acordă credite cu 0% dobândă noilor clienți și oferă împrumuturi persoanelor fără un loc de muncă.

Principalele avantaje ale Credit7 sunt reprezentate de oferta sa de împrumuturi fără dobândă – pe o perioadă de 5, 10 sau 15 zile – respectiv de faptul că poți obține un credit chiar dacă nu realizezi venituri din salariu. Persoanele nesalariate pot obține până la 3.000 de lei dacă fac dovada realizării unor venituri din alte surse.

Ca și puncte slabe, Credit7 nu oferă împrumuturi mai mari de 3.000 lei iar perioada maximă de rambursare nu poate depăși 30 de zile. De asemenea, un alt aspect negativ al acestui creditor este reprezentat de faptul că are un program redus sâmbăta și duminica. Dacă vrei să împrumuți bani în weekend, Credit7 onorează cererile aplicanților doar în intervalul orar 10:00 – 14:00.

SOLICITĂ CREDIT

 

Avantaje specifice oferite de Credit7 IFN

La Credit7 numărul avantajelor primează. Pe lângă faptul că poți avea acces rapid la o sumă de până la 3.000 lei, cu 0% dobândă dacă ești client nou, de la al doilea împrumut ți se oferă posibilitatea de a prelungi perioada contractuală prin plata unei sume minime.

Alte avantaje ale Credit7 includ

 • oferă credite inclusiv rău-platnicilor, respectiv persoanelor cu un istoric negativ în baza de date a Biroului de Credit;
 • poți împrumuta bani chiar dacă veniturile tale nu sunt raportate la ANAF, caz în care va trebui să faci dovada veniturilor cu anumite documente (fluturaș salariu, extras de cont etc.);
 • poți obține până la 3.000 lei pe 30 de zile inclusiv în situația în care nu realizezi venituri din salariu; Credit7 acceptă inclusiv venituri din profesii liberale, chirii sau drepturi de autor;
 • accesul la finanțare este posibil pentru orice persoană, cetățean român, cu vârsta cuprinsă între 20 și 80 de ani;
 • beneficiezi de o aprobare foarte rapidă a împrumutului, cu transfer instant direct pe card.

Dezavantaje Credit7

 • suma maximă ce poate fi împrumutată: 3.000 lei;
 • nu poți obține un împrumut după ora 14:00 în zilele de weekend.

Dacă oferta Credit7 îți pare atractivă, folosește butonul de mai jos pentru a aplica.

SOLICITĂ CREDIT

 

Credit7 în comparație cu alți creditori online

În continuare vom discuta despre Credit7 în raport cu alte IFN-uri, punând în balanță avantajele și dezavantajele acestora. Te rugăm să citești cu atenție această secțiune, deoarece te poate ajuta să iei o decizie informată cu privire la creditorul care corespunde cel mai bine nevoilor tale specifice.

Credit7 vs. Hora Credit

Hora CreditSpre deosebire de Hora Credit, care îți oferă posibilitatea de a împrumuta până la 10.000 lei, suma maximă pe care o poți obține de la Credit7 nu poate depăși valoarea de 3.000 lei.

În ceea ce privește dobânda, atât Credit7 cât și Hora Credit acordă credite fără dobândă, în sensul că oferă aplicanților aflați la primul împrumut posibilitatea a accesa o sumă de bani cu zero costuri.

De menționat faptul că dobânda Hora Credit este de 0,0001% pe zi, ceea ce înseamnă că la un credit de 1.000 lei pe 7 zile vei avea de achitat în total o dobândă de 0,007 lei, ceea ce este nesemnificativ.

Începând cu al doilea împrumut, dobânzile oferite de cele două IFN-uri diferă în mod substanțial. Dacă la Hora Credit vei avea de achitat o dobândă zilnică de 2%, la Credit7 vei plăti 1,29% pe zi. Din acest punct de vedere, Credit7 este mai avantajos și este o opțiune mai bună dacă ai mai împrumutat bani de la Hora Credit.

Rata de aprobare a împrumuturilor

În comparație cu Credit7, unde rata de aprobare a noilor împrumuturi este peste medie, Hora Credit stă chiar mai bine. Conform analizelor XCredit, la Hora Credit există foarte puține șanse să te lovești de un refuz. De aceea, dacă ai aplicat la alți creditori și ai fost refuzat, merită să încerci la Hora Credit.

Nu în ultimul rând, raportat la condițiile generale de creditare, trebuie să știi că Hora Credit nu ține cont de istoricul de creditare și îți va acorda un împrumut atâta timp cât realizezi venituri iar suma pe care o soliciți nu depășește gradul maxim de îndatorare permis de lege.

Cu alte cuvinte, Hora Credit îți va aproba cererea de împrumut în mod independent de rezultatul verificărilor în baza de date a Biroului de Credit.

Despre Hora Credit am scris o recenzie detaliată, pe care te invităm să o citești pentru a afla mai multe informații despre acest IFN.

Găsești atractivă oferta Hora Credit?

SOLICITĂ CREDIT

 

Credit7 vs. Viva Credit

Viva CreditCredit7 și Viva Credit au oferte similare de creditare, cu diferența că Viva Credit oferă și o linie de credit de până la 20.000 lei, pe o perioadă contractuală de 24 de luni (citește aici recenzia noastră pentru Viva Credit).

De asemenea, atât Credit7 cât și Viva Credit acordă împrumuturi cu zero costuri noilor clienți, în limita a 3.000 lei și pentru o perioadă de maxim 30 de zile. Ulterior, începând cu al doilea împrumut, la Viva Credit dobânda este de 1,2% pe zi (față de 1,29% la Credit7).

Pentru linia de credit de până la 20.000 lei, Viva Credit oferă o dobândă de numai 0,4%/zi, aplicată la suma restrasă, ceea ce este sub media dobânzilor oferite de majoritatea IFN-urilor.

Spre deosebire de Credit7, unde creditele fără dobândă îți sunt oferite pe maxim 15 zile, la Viva Credit beneficiezi de 0% dobândă pe o perioadă de până la 30 de zile.

Cât privește rata de aprobare a împrumuturilor, Viva Credit se află la același nivel cu Credit7. De aceea, în cazul în care ai fost refuzat de către unul dintre cei doi creditori, poți aplica la celălalt.

Găsești atractivă oferta Viva Credit?

SOLICITĂ CREDIT

 

Credit7 vs. Viaconto

ViacontoViaconto este un IFN atipic, în sensul că nu oferă credite fără dobândă noilor clienți, însă acordă facilități clienților existenți. La Viaconto beneficiezi de o reducere de 50% a dobânzii începând cu al doilea împrumut (pentru primele 30 de zile).

La Viaconto poți împrumuta între 200 și 4.000 lei, sub forma unei linii de credit cu o valabilitate de 5 ani. Cu alte cuvinte, Viaconto este potrivit pentru tine dacă ești interesat de un credit nebancar pe termen lung.

De asemenea, Viaconto ar putea reprezenta o opțiune bună dacă ești interesat de un credit doar cu buletinul, asta pentru că acest IFN nu îți solicită alte documente.

Dacă te întrebi cum este posibil să obții un împrumut exclusiv pe baza actului de identitate, este bine să știi că Viaconto se folosește de o tehnologie prin care verifica automat la ANAF care sunt veniturile tale. Prin urmare, îți poate acorda un împrumut fără a prezenta o adeverință de venit sau alte acte.

Viaconto este un IFN modern, oferta sa de creditare fiind accesibilă aproape instant. Pentru a afla mai multe informații despre condițiile în care te poți împrumuta la Viaconto, citește recenzia noastră pentru acest IFN.

Găsești atractivă oferta Viaconto?

SOLICITĂ CREDIT

 

Concluzie

Credit7 este un IFN de încredere, care și-a câștigat o bună reputație de-a lungul timpului. Este recunoscut atât pentru faptul că acordă credite cu zero costuri noilor clienți, cât și pentru că acceptă o gamă variată de venituri. În plus, este un creditor ce acordă împrumuturi inclusiv persoanelor cu istoric negativ la Biroul de Credit.

Întrebări frecvente despre Credit7

 • Ce dobândă oferă Credit7?

  La Credit7 beneficiezi de 0% dobândă pe 5, 10 sau 15 zile, dacă ești client nou, respectiv de 1,29%/zi, începând cu al doilea împrumut. 

 • Care sunt condițiile în care pot împrumuta bani de la Credit7?

  Principalele condiții pe care trebuie să le îndeplinești sunt vârsta de peste 20 de ani și dovada faptului că realizezi un venit din salariu, pensie, dintr-o profesie liberală, chirii sau drepturi de autor.

 

Alte recenzii
 1. Hora Credit
 2. Viva Credit
 3. Viaconto
 4. Ferratum
 5. Credius
 6. MAI MAI Credit
 7. Credit Prime
 8. Credit7
 9. Credit Fix
 10. Provident
 11. Ocean Credit
 12. CreditYes
 13. Sfera Credit
 14. Flex Credit
 15. OnToPay
 16. Agil Credit
 17. Okcredit
 18. Credex
 19. Terra Credit
 20. BSG Credit
 21. Simplu Credit
 22. TBI Credit
 23. Hop Credit
 24. iCredit
 25. Easy Credit
 26. Filbo
 27. Mobilo Credit
 28. Smile Credit
 29. Cetelem
 30. Birou Credite Rapide
 31. Rapid Credit

 

 

 

Solutionarea alternativa a litigiilor Site-ul ANPC