Sari la conținut
Prima pagină » Review IFN-uri, Bănci, Carduri, Produse de creditare etc. » Hop Credit Review: Ce părere avem despre Hop Credit IFN?

Hop Credit Review: Ce părere avem despre Hop Credit IFN?

Hop Credit logo

Dacă ești în căutarea unei soluții rapide și eficiente pentru nevoile tale financiare, Hop Credit poate fi tot ceea ce ai nevoie. Funcționând sub umbrela Credit Fix IFN, o instituție financiară nebancară de încredere, Hop Credit se evidențiază, de asemenea, ca o opțiune sigură și transparentă. În această recenzie exhaustivă vom explora în detaliu serviciile oferite de Hop Credit, precum și modul în care acesta redefinește conceptul de împrumuturi online.

Înainte de a intra în detalii despre serviciile oferite de Hop Credit, merită menționat că instituția funcționează în deplină conformitate cu legislația și reglementările în vigoare. Credit Fix IFN S.A. este înregistrată în Registrul Special al Băncii Naționale a României sub numărul RS-PJR-41-110084/16.02.2018, respectiv la ONRC, sub numărul J40/1169/2015.

Alte IFN-uri de încredere, care funcționează 100% legal

 • CreditYes - credit cu 0% dobândă pentru perioade variabile.
 • Viva Credit - 0% dobândă pentru  primele 30 de zile.
 • Hora Credit - primele 30 zile cu 0% dobândă.
 • Credit7 - credit fără dobândă pe 5, 10 sau 15 zile.
 • Ferratum - primele 30 de zile cu 0% dobândă.
 • Credit Prime - 0% dobândă la prima tragere din linia de credit, max. 30 de zile.
 • Credit Fix - credit cu 0% dobândă pentru primele 30 de zile.
 • Lunare - primele 30 zile fără dobândă.

Ce produse de finanțare oferă Hop Credit?

Hop Credit este o instituție financiară care pune la dispoziția clienților săi mai multe produse de finanțare pentru a satisface nevoi financiare dintre cele mai diverse. Fie că ai nevoie de bani pentru a acoperi cheltuieli neașteptate sau pentru a-ți îndeplini visurile, Hop Credit îți pune la dispoziție trei opțiuni flexibile: Creditul Rapid, Creditul în Rate și Creditul de Refinanțare.

Creditul Rapid

Cu Creditul Rapid de la Hop Credit poți obține bani într-un timp foarte scurt, pentru a face față situațiilor neprevăzute sau pentru a-ți îndeplini dorințele imediate. Acest produs financiar vine cu următoarele caracteristici:

 • Suma oferită: Poți obține o sumă cuprinsă între 2.000 și 20.000 lei.
 • Perioada de rambursare: Ai flexibilitatea de a alege o perioadă de rambursare de până la 2 ani.
 • Rată medie: Plata lunară medie este de 912 RON.
 • Comision analiză: Un comision de analiză de 250 RON.
 • Rata anuală a dobânzii: 70,00%.
 • Dobândă Anuală Efectivă (DAE): 104,87%.

Detalii suplimentare despre creditul rapid:

 • Sume și condiții de rambursare: Ai opțiunea de a solicita sume cuprinse între 2.000 și 20.000 lei, cu posibilitatea de a alege perioada de rambursare și data scadenței.
 • Eligibilitate: Pentru a putea obține acest credit, trebuie să fii major și să ai un venit lunar minim de 1.000 lei.
 • Beneficii: Printre avantajele creditului rapid se numără posibilitatea de refinanțare a altor credite, lipsa necesității unei asigurări, precum și posibilitatea de a primi banii chiar în aceeași zi.

Creditul în Rate

Creditul în Rate de la Hop Credit îți oferă posibilitatea de a obține finanțare pentru diverse necesități personale, cu unele avantaje deloc de neglijat. Iată câteva informații esențiale despre acest produs financiar:

 • Suma oferită: Poți obține un credite în rate de până la 20.000 lei.
 • Perioada de rambursare: Între 3 și 60 de luni, în funcție de suma necesară.
 • Eligibilitate: Trebuie să ai peste 18 ani și un venit lunar stabil de cel puțin 1.000 lei net.

Avantajele creditului în rate:

 • Posibilitatea de a accesa sume generoase, de până la 20.000 RON.
 • Rambursare comodă și flexibilă într-o perioadă de până la 60 de luni.
 • Posibilitatea de a alege data scadenței și de a plăti ratele în funcție de venitul lunar.
 • Proces de aplicare 100% online, cu puține documente necesare.

Creditul de Refinanțare

Creditul de Refinanțare oferit de Hop Credit vine în ajutorul celor care doresc să își reorganizeze datoriile sau să plătească ratele de la alte instituții financiare. Iată mai multe detalii despre acest produs:

 • Suma oferită: Poți obține un credit de refinanțare de până la 20.000 lei.
 • Perioada de rambursare: Poți alege o perioadă de rambursare între 3 și 60 de luni, în funcție de suma necesară.
 • Eligibilitate: Vârsta de peste 18 ani, cetățenie română, venit lunar stabil de cel puțin 1.000 lei net și un cont bancar activ.

Avantajele creditului de refinanțare:

 • Oportunitatea de a achita ratele restante și de a-ți simplifica gestionarea datoriilor.
 • Flexibilitate în alegerea sumei și a perioadei de rambursare.
 • Proces de aplicare și aprobare rapid, cu puține acte necesare.
 • Reducere a dobânzii cu 10% în cazul achitării la timp a ratelor.

Hop Credit îți pune la dispoziție o gamă variată de produse de finanțare, de la Creditul Rapid pentru situații urgente, la Creditul în Rate pentru cheltuieli planificate și Creditul de Refinanțare, pentru consolidarea datoriilor la către alți creditori. Cu condiții flexibile și procese de aplicare simplificate, Hop Credit se poate dovedi alegerea potrivită pentru cei care au nevoie de un ajutor financiar rapid și convenabil.

Cum rambursezi împrumutul Hop Credit?

Hop Credit îți oferă mai multe opțiuni pentru rambursarea împrumutului, asigurându-se astfel că poți alege modalitatea care ți se potrivește cel mai bine. Indiferent de situația ta financiară, acest IFN îți pune la dispoziție câteva modalități pentru a-ți achita împrumutul într-un mod convenabil și eficient. Iată cum poți rambursa împrumutul Hop Credit:

Rambursare la data scadentă, prin:

Debitare automată a cardului bancar

O metodă simplă și comodă de rambursare este debitarea automată a cardului bancar. Pentru aceasta, asigură-te că ai suma necesară în contul cardului de salariu la data scadenței împrumutului. Pentru că banii vor fi retrași automat prin debitarea cardului, se elimină practic orice griji legate de plata ratelor.

Plată cu card bancar în sistem 3D Secure

O altă opțiune este plata cu cardul bancar în sistem 3D Secure, direct din contul tău de client pe platforma www.hopcredit.ro. Accesează secțiunea „Istoric” și apoi selectează „Platește acum”. Această metodă este rapidă și sigură, permițându-ți să efectuezi plata în doar câteva clicuri.

Debitare telefonică a cardului bancar

Dacă preferi să vorbești cu un consultant, poți opta pentru debitarea telefonică a cardului bancar. Sună la numărul 0374.310.022 în intervalul 08:00 – 20:00 de luni până vineri, sau între orele 09:00 – 14:00 sâmbăta. Un reprezentant Hop Credit îți va prelua cererea de plată și îți va oferi toate informațiile necesare pentru debitarea cu succes a cardului.

Transfer bancar online prin serviciul SmartPay

Dacă preferi plata prin intermediul internet banking, Hop Credit îți pune la dispoziție serviciul SmartPay. Acesta este disponibil pentru bănci precum CEC Bank, Banca Transilvania, BRD-GSG, ING Bank, BCR, Unicredit Bank, Raiffeisen Bank, Alpha Bank, First Bank, Libra Bank, OTP Bank și Garanti BBVA Bank. Cu ajutorul SmartPay, poți transfera instant suma de plată, folosind datele tale de autentificare din aplicația de internet banking.

Plată în numerar la punctele de plată PayPoint

Dacă preferi plățile în numerar, Hop Credit îți oferă opțiunea de a achita ratele la punctele de plată PayPoint. Accesează contul tău de client, apasă butonul „Achita acum” și selectează „Plata prin PayPoint”. Vei genera astfel un cod de bare pe care îl vei prezenta la unitatea PayPoint pentru a efectua plata. Este important să ții cont că plata prin PayPoint va fi înregistrată în contul Hop Credit în următoarea zi lucrătoare, dar procesarea se va înregistra efectiv cu data plății.

Rambursare anticipată

Dacă dorești să rambursezi împrumutul înainte de scadență, Hop Credit îți pune la dispoziție următoarele modalități:

Debitare telefonică a cardului bancar

Sună la numărul 0374.310.022 pentru a iniția rambursarea anticipată prin debitarea telefonică a cardului bancar. Acest serviciu este disponibil de luni până vineri între orele 08:00 – 20:00 și sâmbăta între orele 09:00 – 14:00.

Transfer bancar online prin serviciul SmartPay

Utilizează serviciul SmartPay pentru a efectua transferul bancar online pentru rambursarea anticipată. Accesează contul tău de client și folosește datele de autentificare din aplicația de internet banking pentru a finaliza plata. SmartPay este disponibil pentru o gamă largă de bănci, inclusiv cele menționate anterior.

Plată în numerar sau transfer bancar în conturile Credit Fix IFN

Dacă preferi metodele tradiționale, poți alege să depui suma datorată în numerar la unul dintre conturile bancare ale Credit Fix IFN. Asigură-te că menționezi CNP-ul tău și numărul contractului de credit în câmpul ”detalii de plată”. Poți utiliza oricare dintre următoarele conturi:

 • RO39BRDE410SV36242114100 deschis la BRD-GSG
 • RO63BTRLRONCRT0298765701 deschis la Banca Transilvania
 • RO82UGBI0000742005103RON deschis la Garanti Bank
 • RO79RNCB0092145923710001 deschis la BCR
 • RO91INGB0000999908186849 deschis la ING Bank

Rambursare după scadență, cu penalități

În cazul în care întârzii rambursarea, trebuie să știi că Hop Credit aplică o dobândă penalizatoare de 0,9% din suma capitalului restant pentru fiecare zi de întârziere. Pentru a afla suma exactă restantă și pentru a discuta despre situația creditului tău, contactează Hop Credit la numărul de telefon 0374.310.022 sau prin email la contact@hopcredit.ro în intervalul de timp menționat mai sus.

Concluzie

Hop Credit se poate dovedi o opțiune foarte bună pentru accesarea rapidă a unui împrumut nebancar, însă doar în anumite condiții. Dacă ai înregistrat restanțe la alte credite și ești în căutarea unui împrumut pentru rău-platnici, Hop Credit este o alegere bună prin faptul că îți oferă posibilitatea de a accesa Creditul de refinanțare. De asemenea, dacă ai nevoie de o sumă mică de bani într-un timp foarte scurt, Creditul rapid de la Hop Credit se poate dovedi o alegere inspirată. Cu toate acestea, nu trebuie să pierzi din vedere faptul că împrumuturile nebancare sunt produse financiare foarte scumpe, ale căror dobânzi le depășesc cu mult pe cele oferite de bănci.

Notă: Recenzia prezintă informațiile disponibile în momentul redactării acesteia și poate fi supusă modificărilor ulterioare. Pentru cele mai recente informații, vă recomandăm să accesați site-ul oficial Hop Credit: www.hopcredit.ro.

 

Alte recenzii

 1. Hora Credit
 2. Viva Credit
 3. Viaconto
 4. Ferratum
 5. Credius
 6. MAI MAI Credit
 7. Credit Prime
 8. Credit7
 9. Credit Fix
 10. Provident
 11. Ocean Credit
 12. CreditYes
 13. Sfera Credit
 14. Flex Credit
 15. OnToPay
 16. Agil Credit
 17. Okcredit
 18. Credex
 19. Terra Credit
 20. BSG Credit
 21. Simplu Credit
 22. TBI Credit
 23. Hop Credit
 24. iCredit
 25. Easy Credit
 26. Filbo
 27. Mobilo Credit
 28. Smile Credit
 29. Cetelem
 30. Birou Credite Rapide
 31. Rapid Credit
 32. Nova Credit
 33. Lunare

 Copyright © 2023 • XCredit® - Toate drepturile rezervate.
Termene și Condiții | Politica de Confidențialitate | Politica Cookies | Carieră | Asistență | Sitemap | ANPC | BNR

Disclaimer: XCredit se străduiește să păstreze informațiile exacte și actualizate, dar aceste informații pot fi diferite de cele pe care le vedeți când vizitați o instituție financiară, un furnizor de servicii sau site-ul unui anumit produs financiar. Toate produsele și serviciile financiare vă sunt prezentate fără garanție. Când evaluați ofertele, vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției financiare. Exemplele reprezentative nu sunt obligatorii și nu au valoare contractuală.

Link-uri afiliate: Unele produse financiare prezentate pe site-ul XCredit conțin linkuri afiliate. Acest lucru înseamnă că primim compensații financiare ca urmare a eforturilor noastre de promovare, aspect ce poate influența despre ce produse scriem și unde și cum apare produsul pe o pagină. Totuși, acest lucru nu influențează evaluările noastre.

Solutionarea alternativa a litigiilor Site-ul ANPC