Sari la conținut
Prima pagină » Review IFN-uri, Bănci, Carduri, Produse de creditare etc. » Hora Credit Review: Ce părere avem despre Hora Credit IFN?

Hora Credit Review: Ce părere avem despre Hora Credit IFN?

Hora Credit IFN

Hora Credit ocupă locul 3 în topul celor mai avantajoase credite nebancare din cel puțin două motive: este un IFN care acordă credite restanțierilor, iar primul împrumut vine întotdeauna fără dobândă. Sau, mai exact, cu o dobândă de 0,0001%, ceea ce înseamnă fix 0,003 lei/zi la un credit de 3.000 de lei pentru o perioadă de 7 zile.

Am evaluat Hora Credit IFN sub toate aspectele, iar ceea ce ne-a impresionat cel mai mult este faptul că acest IFN aproape că nu refuză nicio cerere de împrumut. Iar pentru cei care au într-adevăr o urgență, un credit fără refuz este un avantaj de necontestat.

De asemenea, fiind unul dintre puținele IFN-uri ce acordă credite fără dobândă noilor clienți, am considerat de cuviință să-i acordăm o notă bună și să-l plasăm pe o poziție superioară în topul XCredit.

VEZI DETALII

 

Avantajele pe care le oferă Hora Credit IFN

Ai aplicat deja la alți creditori și ai fost refuzat pe motiv că nu ai o situație bună în Biroul de Credit? Ți-a fost respinsă cererea de împrumut deoarece venitul tău este prea mic? Nu dispera!

De obicei, la Hora Credit vei găsi înțelegere, acesta fiind principalul motiv pentru am plasat IFN-ul pe locul 3 în topul principalelor instituții financiare nebancare din România.

Cu Hora Credit găsești rapid o soluție la problemele tale care nu suferă amânare, aprobarea unui împrumut având loc în doar câteva minute.

În plus, dacă ai veniturile raportate la ANAF, primești banii pe card în maxim 10 minute.

Hora Credit este prima opțiune în materie de credite nebancare

Piața IFN-urilor a cunoscut o creștere puternică în ultimii ani, fapt ce relevă interesul tot mai mare al românilor pentru creditele online de valoare mică, pe termen scurt.

Însă nu toate IFN-urile fac și ceea ce promit!

Conform analizelor noastre, deși promovează credite foarte rapide, doar cu buletinul, majoritatea IFN-urilor eșuează în a se ține de aceste promisiuni. Mai mult decât atât, multe dintre ele resping cererile de împrumut fără a prezenta măcar un motiv.

Nu este cazul și acestui IFN.

La Hora Credit nu doar că vei primi o aprobare în peste 90% dintre cazuri, dar vei beneficia și de un împrumut rapid, fără niciun fel de acte. Cum este și firesc, banii îți sunt întotdeauna transferați direct pe card, în doar câteva minute.

Vezi detalii despre oferta Hora Credit

Este Hora Credit avantajos din toate punctele de vedere?

În mod evident, răspunsul este Nu. Ca orice alt IFN, Hora Credit excelează la anumite capitole, în timp ce la altele lasă de dorit. Ca și aspect negativ, punctăm aici dobânda de 2%/zi pentru clienții existenți.

Spre deosebire de alte IFN-uri, Hora Credit percepe o dobândă mai mare celor care au mai împrumutat de la ei, ceea ce este un dezavantaj dacă îți dorești să folosești acest IFN pentru a împrumuta bani în mod frecvent.

Pe de altă parte, dacă ești la primul împrumut, beneficiezi de un credit la o dobândă de numai 0,0001%/zi. Practic, dacă împrumuți 3.000 de lei pentru o săptămână, la scadență vei avea de rambursat suma împrumutată + o dobândă mai mică de 1 leu.

Mai precis, la împrumutarea unei sume de 3.000 lei pentru 7 zile, la rambursarea creditului vei avea de achitat o dobândă de numai 0,021 lei. Din acest motiv, pentru că este o dobândă nesemnificativă, Hora Credit promovează împrumuturile pentru clienții noi sub numele de ”credite fără dobândă”.

Solicită AICI un credit fără dobândă

Hora Credit în comparație cu alte IFN-uri

După cum te-am obișnuit deja, la XCredit evaluăm fiecare IFN prin comparație cu altele, pentru a determina care dintre acestea sunt mai avantajoase. Ne raportăm adesea la o serie de criterii, însă dobânda este factorul cheie de fiecare dată.

În continuare vom face o revizuire a mai multor IFN-uri, pe care le vom compara cu ceea ce oferă Hora Credit. Înainte de a conzluziona, vom face un scurt rezumat:

Hora Credit este exact ceea ce cauți dacă: 1) ai fost refuzat de alți creditori; 2) ai nevoie de o sumă mică de bani, pe termen scurt; 3) ești la primul împrumut, caz în care beneficiezi de o dobândă de 0,0001%/zi.

Hora Credit vs. Viva Credit

Atât Hora Credit cât și Viva Credit oferă credite fără dobândă clienților noi (inclusiv celor cu un istoric negativ de creditare), aprobă rapid împrumuturile și virează banii direct pe card.

Viva Credit oferă însă o dobândă mai mică clienților existenți, de numai 1,2% pe zi (pentru creditele pe termen scurt), respectiv o dobândă de 0,4%/zi, pentru linia de credit.

Cu toate acestea, trebuie să remarcăm faptul că posibilitatea de a primi aprobarea unui împrumut este mai mare în cazul Hora Credit.

Nu spunem că Viva Credit nu acordă ușor împrumuturi, doar că, raportându-ne la unele recenzii identificate online, mai multe persoane au semnalat faptul că nu au primit un răspuns favorabil la cererea lor.

În aceste circumstanțe, nu putem decât să opinăm că cei care au fost refuzați au avut ori venituri prea mici, ori o situație mult prea delicată în baza de date a Biroului de Credit.

Acestea fiind spuse, dacă știi că nu figurezi cu multe restanțe la Biroul de Credit, iar venitul tău este de minim 500 de lei lunar, aplică acum pentru un împrumut Viva Credit.

APLICĂ ACUM

 

Hora Credit vs. Viaconto

Viaconto este un alt IFN extrem de popular, dobânda sa de 1%/zi, fixă pe toată perioada contractului, fiind motivul principal pentru care l-am poziționat pe locul 10* în topul XCredit.

*Viaconto nu mai ocupă o poziție în Top 10 IFN-uri

Cu toate acestea, nu putem să nu remarcăm faptul că Viaconto percepe un comision de analiză dosar, unic, în cuantum de 55 lei. Deși poate reprezenta un dezavantaj, comisionul de analiză devine neglijabil atunci când suma împrumutată este mai mare.

Pentru a exemplica, să presupunem că ești la al doilea împrumut Hora Credit și ai nevoie de suma de 3.000 de lei. Obținând această sumă pentru 7 zile, vei avea de achitat în total suma de 3.420 lei.

Explicație: 3.000 * 2%/zi * 7 zile = 420 lei dobândă

Dacă împrumuți aceeași sumă de la Viaconto, vei avea de achitat în total suma de 3.265 lei.

Explicație: 3.000 * 1%/zi * 7 zile + 55 lei comision = 210 lei dobândă + 55 lei comision = 265 lei

Găsești atractivă oferta Viaconto?

SOLICITĂ CREDIT

 

Hora Credit vs. Ferratum

Ferratum este un IFN ce prezintă similitudini cu Hora Credit, prin aceea că oferă credite fără dobândă clienților noi, cât și cu Viva Credit, prin aceea că poți obține o linie de credit la o dobândă zilnică de 0,4022%/zi.

Pe baza considerentelor expuse mai sus, apreciem că Ferratum este la fel de potrivit pentru un credit rapid precum este Hora Credit, respectiv la fel de avantajos pentru o linie de credit precum Viva Credit.

Dacă alegi Ferratum, verifică cu atenție oferta lor de creditare. Conform informațiilor regăsite pe site-ul oficial, acest IFN oferă și împrumuturi pe termen lung, de până la 19.000 lei, în rate.

VEZI DETALII

 

Întrebări frecvente despre Hora Credit IFN

 • Care sunt condițiile unui împrumut Hora Credit?

  Pentru a împrumuta bani de la Hora Credit IFN este necesar să ai domiciliul sau rezidența pe teritoriul României, vârsta de minim 19 ani la data aplicării și să faci dovada unui venit lunar stabil, din pensie sau salariu. De asemenea, trebuie să deții un cont sau un card bancar pe numele tău.

 • Cât de rapid este împrumutul Hora Credit?

  De regulă, poți primi banii în 30 de minute de la aplicare. Totuși, dacă veniturile tale nu sunt raportate la ANAF, va trebui să furnizezi o copie de pe fluturașul de salariu sau un extras de cont bancar pe ultima lună. Într-o asemenea situație, durata de aprobare a împrumutului poate să fie mai mare.

 

Alte recenzii
 1. Hora Credit
 2. Viva Credit
 3. Viaconto
 4. Ferratum
 5. Credius
 6. MAI MAI Credit
 7. Credit Prime
 8. Credit7
 9. Credit Fix
 10. Provident
 11. Ocean Credit
 12. CreditYes
 13. Sfera Credit
 14. Flex Credit
 15. OnToPay
 16. Agil Credit
 17. Okcredit
 18. Credex
 19. Terra Credit
 20. BSG Credit
 21. Simplu Credit
 22. TBI Credit
 23. Hop Credit
 24. iCredit
 25. Easy Credit
 26. Filbo
 27. Mobilo Credit
 28. Smile Credit
 29. Cetelem
 30. Birou Credite Rapide
 31. Rapid Credit
 32. Nova Credit
 33. Lunare

 

 Copyright © 2023 • XCredit® - Toate drepturile rezervate.
Termene și Condiții | Politica de Confidențialitate | Politica Cookies | Carieră | Asistență | Sitemap | ANPC | BNR

Disclaimer: XCredit se străduiește să păstreze informațiile exacte și actualizate, dar aceste informații pot fi diferite de cele pe care le vedeți când vizitați o instituție financiară, un furnizor de servicii sau site-ul unui anumit produs financiar. Toate produsele și serviciile financiare vă sunt prezentate fără garanție. Când evaluați ofertele, vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției financiare. Exemplele reprezentative nu sunt obligatorii și nu au valoare contractuală.

Link-uri afiliate: Unele produse financiare prezentate pe site-ul XCredit conțin linkuri afiliate. Acest lucru înseamnă că primim compensații financiare ca urmare a eforturilor noastre de promovare, aspect ce poate influența despre ce produse scriem și unde și cum apare produsul pe o pagină. Totuși, acest lucru nu influențează evaluările noastre.

Solutionarea alternativa a litigiilor Site-ul ANPC