Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

MAI MAI Credit Review: Ce părere avem despre Mai Mai Credit IFN?

MAI MAI Credit IFN

La data scrierii acestei recenzii, MAI MAI Credit ocupă locul 10 în Topul Creditelor Online, fiind o opțiune bună în special pentru cei aflați în căutarea unui credit în rate pe o perioadă de până la 5 ani. Ca și minusuri, MAI MAI Credit nu oferă credite fără dobândă pentru clienții noi iar pentru Creditul Rate Egale percepe comision de rambursare anticipată.

Apreciem faptul că MAI MAI Credit este un IFN ce dă dovadă de transparență în prezentarea ofertelor de creditare, respectiv a termenilor în care poate fi obținut un împrumut.

Cu toate acestea, nu putem să trecem cu vederea faptul că acest IFN nu oferă credite cu 0% dobândă pentru noii clienți, aspect pe care XCredit îl cataloghează ca fiind un dezavantaj major pentru orice persoană care împrumută bani pentru prima dată.

Vrei un Credit fără dobândă?

Verifică următoarele oferte:

Ce avantaje oferă MAI MAI Credit?

După cum precizam anterior, MAI MAI Credit este o opțiune bună pentru cei interesați de un credit nebancar pe termen lung. Susținem asta întrucât acest IFN oferă împrumuturi de la 500 lei la 10.000 lei, pe o perioadă cuprinsă între 10 și 60 de luni.

Cât privește dobânda anuală efectivă, MAI MAI Credit acordă împrumuturi la o dobândă de 65.00 %, respectiv o dobândă anuală efectivă (DAE) de 88.04 %. Aceste dobânzi sunt considerabil mai mici comparativ cu cele ale altor IFN-uri.

De asemenea, MAI MAI Credit poate fi o soluție avantajoasă și pentru împrumuturile pe termen scurt, caz în care dobânda poate ajunge până la 0,7%/zi. Această dobândă este foarte competitivă, însă vine cu dezavantajul că nu poți împrumuta bani pe o perioadă mai mică de 2 săptămâni.

MAI MAI Credit vs. alte IFN-uri

Dacă ai nevoie de un credit nebancar pe termen lung și, indiferent de motive, nu poți accesa oferta unei bănci comerciale, atunci DA, MAI MAI Credit poate reprezenta o soluție la îndemână pentru a împrumuta până la 10.000 de lei.

Totuși, dacă ai nevoie de un credit de valoare mică, pe termen scurt, ar putea să nu fie cea mai bună soluție, cu atât mai mult dacă ești la primul împrumut.

MAI MAI Credit vs. Hora Credit

Comparând cele două IFN-uri sub aspectul condițiilor în care oferă împrumuturi pe termen scurt noilor clienți, Hora Credit câștigă detașat.

Exemplificare

MAI MAI Credit

La un credit de 2.000 lei pentru 7 zile, la o dobândă zilnică de 0,4%, vei avea de rambursat în total suma de 2.056 lei. Cu alte cuvinte, pentru 7 zile vei avea de achitat o dobândă de 56 lei.

Hora Credit

La un credit de 2.000 lei pentru 7 zile, la o dobândă zilnică de 0,0001%, vei avea de rambursat în total suma de 2.000,014 lei. Cu alte cuvinte, pentru 7 zile vei avea de achitat o dobândă de 0,014 lei.

*Calculele au fost efectuate luând în considerare faptul că este pentru prima dată când împrumuți bani de la Hora Credit, situație în care poți beneficia de o dobândă de 0,0001%/zi. Pentru împrumuturile ulterioare dobânda zilnică este de 2%.

Găsești atractivă oferta Hora Credit?

SOLICITĂ CREDIT

MAI MAI Credit vs. Viva Credit

La fel ca în cazul comparației anterioare, dacă ești la primul împrumut, Viva Credit poate reprezenta o opțiune mult mai bună față de MAI MAI Credit.

Dacă optezi pentru un credit pe termen scurt, pe o perioadă de maxim 30 de zile, la Viva Credit vei rambursa fix suma pe care ai împrumutat-o, dobânda fiind 0%.

Pe de altă parte, dacă optezi pentru o linie de credit, la Viva Credit ai posibilitatea de a împrumuta 20.000 lei și a plăti o dobândă de numai 0,4%/zi pentru suma retrasă.

La o dobândă de 0,4% pe zi vei suporta însă o dobândă anuală efectivă de 296%, de unde rezultă că oferta MAI MAI Credit este mai avantajoasă pentru un împrumut pe termen lung. După cum arătam anterior, la MAI MAI Credit dobânda anuală efectivă pentru linia de credit este de 88.09 %.

Găsești atractivă oferta Viva Credit?

SOLICITĂ CREDIT

 

Dacă vrei un credit nebancar pe termen lung, în condiții mai avantajoase față de cele oferite de alte IFN-uri, vizitează site-ul oficial www.maimaicredit.ro și află mai multe detalii despre produsele financiare pe care le oferă.

Nu uita însă că, indiferent de avantajele prezentate de aceste IFN-uri, oricare ar fi ele, împrumuturile nebancare sunt niște produse financiare extrem de scumpe față de cele oferite de o bancă comercială.

Recomandăm cititorilor noștri să acorde maximă atenție termenilor și condițiilor în care pot opta pentru un credit și să se împrumute în mod responsabil, ținând seama de gradul actual de îndatorare și de capacitatea de a rambursa sumele de bani împrumutate.

Pentru mai multe informații pe acest subiect, citește articolul nostru despre Ce trebuie să știi înainte de a aplica pentru un credit online?.

Creditele nebancare – o soluție de compromis

În această scurtă recenzie am punctat principalele avantaje și dezavantaje oferite de câteva IFN-uri. Cu toate acestea, dorim să subliniem faptul că așa-numitele ”avantaje” pot fi interpretate astfel doar în comparație cu ofertele de creditare ale altor instituții.

Dacă le privim strict ca pe niște produse de finanțare, la modul general, creditele nebancare oferite de IFN-uri vin cu o serie de dezavantaje față de ceea ce oferă băncile comerciale: dobânzi mult mai mari și penalități de întârziere la fel de mari.

Prin urmare, nu putem să recomandăm aceste soluții de finanțare decât persoanelor care nu au efectiv altă cale de a obține o anumită sumă de bani pentru rezolvarea unei probleme care nu suferă amânare.

Te confrunți cu o situație extremă, în care ai nevoie de o sumă mică de bani, pe termen scurt? Nu ai identificat altă modalitate de a împrumuta respectiva sumă de bani? Dacă răspunsul este da la ambele întrebări, doar atunci poți lua în considerare oferta de credite nebancare.

Creditele nebancare sunt produse financiare extrem de scumpe. Oricât de mult ne-am repeta, probabil nu vom putea sublinia niciodată cât de important este ca orice potențial împrumutat să acorde maximă atenție oricărei decizii de a împrumuta bani de la un IFN.

*XCredit nu oferă sfaturi financiare și nici nu recomandă în mod expres cititorilor să se împrumute de la IFN-uri. Tot ce facem aici este să prezentăm propria opinie despre ofertele instituțiilor financiare nebancare din România.

 

Întrebări frecvente despre MAI MAI Credit IFN

 • Cu ce avantaje vine MAI MAI Credit?

  MAI MAI Credit IFN se remarcă prin faptul că acordă credite nebancare pe termen lung, la o dobândă mai avantajoasă față de ceea ce oferă majoritatea instituțiilor financiare nebancare. La un credit de 10.000 lei pentru o perioadă de 5 ani, dobânda anuală efectivă este de 88,09%.

 • În ce condiții pot împrumuta bani de la MAI MAI Credit?

  MAI MAI Credit oferă împrumuturi exclusiv online. Pentru a obține un credit, nu ai nevoie de adeverință de venit sau alte acte. De asemenea, nu ai nevoie de giranți. Singura condiție pentru a împrumuta bani de la MAI MAI Credit este să realizezi un venit lunar de minim 1.500 lei, declarat la ANAF.

 

Alte recenzii
 1. Hora Credit
 2. Viva Credit
 3. Viaconto
 4. Ferratum
 5. Credius
 6. MAI MAI Credit
 7. Credit Prime
 8. Credit7
 9. Credit Fix
 10. Provident
 11. Ocean Credit
 12. CreditYes
 13. Sfera Credit
 14. Flex Credit
 15. OnToPay
 16. Agil Credit
 17. Okcredit
 18. Credex
 19. Terra Credit
 20. BSG Credit
 21. Simplu Credit
 22. TBI Credit
 23. Hop Credit
 24. iCredit
 25. Easy Credit
 26. Filbo
 27. Mobilo Credit
 28. Smile Credit
 29. Cetelem
 30. Birou Credite Rapide
 31. Rapid Credit

 

Solutionarea alternativa a litigiilor Site-ul ANPC