Sari la conținut
Prima pagină » Review IFN-uri, Bănci, Carduri, Produse de creditare etc. » Mobilo Credit Review: Ce părere avem despre Mobilo Credit IFN?

Mobilo Credit Review: Ce părere avem despre Mobilo Credit IFN?

Credit online Mobilo Credit

Mobilo Credit este o instituție financiară nebancară care se distinge prin servicii de finanțare rapide, transparente și avantajoase. Fondată în 2015, compania a reușit să se impună rapid pe piața serviciilor de creditare datorită unei echipe de specialiști cu expertiză în domeniul bancar și angajamentului de a furniza soluții financiare simple și flexibile pentru toată lumea.

De ce să optezi pentru un împrumut nebancar de la Mobilo Credit?

Avantaje:

 • Simplitate și rapiditate: Mobilo Credit se remarcă prin procesul de aplicare rapid și foarte ușor de parcurs. IFN-ul are și o aplicație mobilă foarte intuitivă, prin intermediul căreia poți solicita și primi bani în doar câteva minute.
 • Transparență financiară: Compania promovează transparența în ceea ce privește costurile și condițiile împrumuturilor sale, ceea ce înseamnă că vei ști exact ce costuri are împrumutul pe care vrei să îl contractezi.
 • Accesibilitate: Mobilo Credit oferă servicii de creditare accesibile pentru diverse nevoi financiare, de la sume mici până la sume mai mari (detalii mai jos), cu o gamă variată de perioade de rambursare.
 • Discount-uri și beneficii pentru clienții fideli: Mobilo Credit își recompensează clienții fideli prin discount-uri și dobânzi preferențiale, ceea ce poate contribui la realizarea unor economii semnificative pe termen lung.

Dezavantaje:

 • Dobânzi relativ ridicate: Mobilo Credit este un IFN, ceea ce înseamnă că aplică dobânzi mai mari în comparație cu băncile comerciale, aspect care generează costuri foarte ridicate pentru împrumuturile pe termen lung.
 • Nu oferă credite fără dobândă: Acest IFN nu acordă credite cu 0% dobândă, însă poți verifica în continuare unele opțiuni.

IFN-uri ce oferă credite cu 0% dobândă noilor clienți:

 • CreditYes - credit cu 0% dobândă pentru perioade variabile.
 • Viva Credit - 0% dobândă pentru  primele 30 de zile.
 • Hora Credit - primele 30 zile cu 0% dobândă.
 • Credit7 - credit fără dobândă pe 5, 10 sau 15 zile.
 • Ferratum - primele 30 de zile cu 0% dobândă.
 • Credit Prime - 0% dobândă la prima tragere din linia de credit, max. 30 de zile.
 • Credit Fix - credit cu 0% dobândă pentru primele 30 de zile.
 • Lunare - primele 30 zile fără dobândă.

Care sunt condițiile pentru a aplica la Mobilo Credit?

Pentru a aplica la Mobilo Credit, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

 • Vârsta minimă: Trebuie să ai cel puțin 18 ani pentru a solicita un împrumut.
 • Venit minim: Trebuie să poți demonstra că ai un venit constant de minim 900 lei provenit din salariu, pensie sau alte surse de venit.
 • Cont bancar și card atașat: Trebuie să deții un cont bancar și un card atașat acestuia pentru a putea primi și rambursa împrumutul.

Cum aplici pentru un împrumut online Mobilo Credit?

Procedura de aplicare pentru un împrumut online este simplă și rapidă:

 • Descarcă aplicația: Descarcă aplicația mobilă „Mobilo Credit” din magazinul de aplicații al dispozitivului tău.
 • Completează cererea: Completează cererea de creditare cu informațiile necesare, precum datele personale, venitul, suma împrumutată și perioada de rambursare dorită.

MobiloCredit simulator credite online

 • Încarcă și trimite documentele: Furnizează documentele necesare pentru a dovedi venitul și identitatea ta.
 • Așteaptă aprobarea: Dacă cererea este aprobată, vei primi împrumutul în contul bancar în doar câteva minute.

Ce sumă poți împrumuta la Mobilo Credit și pe ce perioadă?

Mobilo Credit oferă credite rapide cu o valoare cuprinsă între 300 și 9.000 lei. Perioada de rambursare poate ajunge până la 12 luni, ceea ce îți oferă flexibilitate în alegerea modalității de rambursare potrivite nevoilor tale.

Cât durează aprobarea împrumutului la Mobilo Credit?

Aprobarea împrumutului la Mobilo Credit este destul de rapidă, ceea ce înseamnă că te poți aștepta să primești banii în cont în doar câteva minute de la finalizarea cererii de creditare și aprobarea acesteia.

Cum intri în posesia banilor de la Mobilo Credit?

Pentru a primi banii, va trebui să furnizezi IFN-ului informații despre contul bancar și cardul atașat acestuia. Creditele aprobate sunt transferate aproape instant în contul bancar, pe baza informațiilor furnizate.

Care este dobânda Mobilo Credit?

Mobilo Credit aplică dobânzi în funcție de suma împrumutată și perioada de rambursare. Iată două exemple reprezentative:

Exemplu 1: Dobândă 2%

Pentru un credit în valoare de 1.000 lei, valoarea dobânzii este de 20 lei pe zi, DAE (Dobânda Anuală Efectivă) este de 730% iar suma totală de plată la scadență va fi de 1.600 lei. Reține faptul că ai posibilitatea de a beneficia de extinderea automată a perioadei de rambursare, contra cost, pentru un termen maxim de 365 de zile.

Exemplu 2: Dobândă 1,5%, cu plată lunară

Pentru un credit în valoare de 1.000 lei pentru 12 luni, dobânda este de 1,5% pe zi, DAE este de 540% iar prima rată scadentă este de 533,33 lei, care va fi achitată la 30 de zile de la data acordării creditului. Următoarele rate sunt descrescătoare.

P.S. Nu uita că există IFN-uri care îți oferă împrumuturi fără dobândă dacă ești la prima aplicare. Verifică aici lista completă.

Cum rambursezi împrumutul Mobilo Credit?

Există patru opțiuni de plată pentru rambursarea împrumutului la Mobilo Credit:

 • Debitare card: Banii vor fi retrași automat din contul bancar în ziua scadentă.
 • Plată Online: Poți plăti cu un card Visa sau MasterCard, direct din contul de client.
 • Stațiile de Plată SelfPay: Poți plăti în numerar sau cu cardul la stațiile de plată SelfPay.
 • Terminalele StartPay: Poți achita rata în numerar prin terminalele StartPay.

Poți rambursa anticipat împrumutul Mobilo Credit?

Da, ai posibilitatea să rambursezi anticipat împrumutul la Mobilo Credit, ceea ce înseamnă că poți achita suma împrumutată înainte de termenul stabilit inițial. Această facilitate îți poate aduce economii semnificative în ceea ce privește dobânzile. Pentru detalii despre modalitatea de rambursare anticipată și eventualele costuri asociate, vizitează site-ul Mobilo Credit la pagina https://www.mobilocredit.ro/.

Ce se întâmplă dacă întârzii sau nu rambursezi împrumutul Mobilo Credit?

Mobilo Finance IFN SA își rezervă dreptul, conform contractului, să ia măsuri în cazul întârzierii sau nerambursării împrumutului. Aceste măsuri pot include:

(a) Dobânzi penalizatoare: În cazul în care îți plătești ratele cu depășirea scadenței, Mobilo Credit are dreptul să îți perceapă dobânzi penalizatoare pentru fiecare zi de întârziere, aplicate la suma restantă a împrumutului. Aceste dobânzi vor fi aplicate începând cu ziua imediat următoare datei scadente.

(b) Raportare la Biroul de Credit: În situația în care nu  rambursezi împrumutul la timp, Mobilo Credit are dreptul să furnizeze informațiile prevăzute de lege către Biroul de Credit, ceea ce îți va afecta istoricul de credit (inclusiv scorul FICO) și îți poate bloca accesul la finanțare în viitor.

(c) Recuperarea creanțelor: Mobilo Credit poate recurge la serviciile unor societăți specializate în recuperarea datoriilor pentru a recupera sumele restante.

(d) Proceduri legale: În cazul în care nu rambursezi deloc împrumutul, Mobilo Credit poate iniția procesul de recuperare și executare silită prin intermediul instanțelor de judecată sau prin alte modalități legale.

(e) Costuri asociate: În calitate de debitor, poți fi obligat să suporți costurile asociate procedurilor de recuperare și executare silită.

Este Mobilo Credit un IFN legal?

Da, Mobilo Finance IFN SA este o instituție financiară nebancară legală, înregistrată la autoritățile competente conform reglementărilor în vigoare. Compania are sediul social în municipiul București, la adresa str. Vulturilor nr. 98, et. 7, sector 3, este înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub numărul J40/5340/2015 și are cod unic de înregistrare 34457440. De asemenea, Mobilo Finance IFN SA este înregistrată în Registrul General al BNR sub numărul RG-PJR-41-110301 și în Registrul Special sub numărul RS-PJR-41-110096/16.02.2018.

Mobilo Finance își desfășoară activitatea conform prevederilor legale în vigoare, inclusiv alea Legii nr. 93/2009 privind instituțiile financiare nebancare, OUG nr. 50/2010 și OUG 52/2016 privind contractele de credit pentru consumatori, precum și OUG nr. 85/2004 privind protecția consumatorilor. De asemenea, IFN-ul se conformează cerințelor Regulamentului 2016/679 al UE (GDPR), aplicabil din 25 Mai 2018, pentru protecția datelor cu caracter personal.

Notă: Recenzia prezintă informațiile disponibile în momentul redactării acesteia și poate fi supusă modificărilor ulterioare. Pentru cele mai recente informații, vă recomandăm să accesați site-ul oficial al Mobilo Credit: https://www.mobilocredit.ro/.

 

Alte recenzii

 1. Hora Credit
 2. Viva Credit
 3. Viaconto
 4. Ferratum
 5. Credius
 6. MAI MAI Credit
 7. Credit Prime
 8. Credit7
 9. Credit Fix
 10. Provident
 11. Ocean Credit
 12. CreditYes
 13. Sfera Credit
 14. Flex Credit
 15. OnToPay
 16. Agil Credit
 17. Okcredit
 18. Credex
 19. Terra Credit
 20. BSG Credit
 21. Simplu Credit
 22. TBI Credit
 23. Hop Credit
 24. iCredit
 25. Easy Credit
 26. Filbo
 27. Mobilo Credit
 28. Smile Credit
 29. Cetelem
 30. Birou Credite Rapide
 31. Rapid Credit
 32. Nova Credit
 33. Lunare

 Copyright © 2023 • XCredit® - Toate drepturile rezervate.
Termene și Condiții | Politica de Confidențialitate | Politica Cookies | Carieră | Asistență | Sitemap | ANPC | BNR

Disclaimer: XCredit se străduiește să păstreze informațiile exacte și actualizate, dar aceste informații pot fi diferite de cele pe care le vedeți când vizitați o instituție financiară, un furnizor de servicii sau site-ul unui anumit produs financiar. Toate produsele și serviciile financiare vă sunt prezentate fără garanție. Când evaluați ofertele, vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției financiare. Exemplele reprezentative nu sunt obligatorii și nu au valoare contractuală.

Link-uri afiliate: Unele produse financiare prezentate pe site-ul XCredit conțin linkuri afiliate. Acest lucru înseamnă că primim compensații financiare ca urmare a eforturilor noastre de promovare, aspect ce poate influența despre ce produse scriem și unde și cum apare produsul pe o pagină. Totuși, acest lucru nu influențează evaluările noastre.

Solutionarea alternativa a litigiilor Site-ul ANPC