Sari la conținut
Prima pagină » Creditele nebancare pe termen lung – cât de avantajoase sunt aceste împrumuturi?

Creditele nebancare pe termen lung – cât de avantajoase sunt aceste împrumuturi?

Credite necancare pe termen lung

Deși creditele nebancare sunt, prin definiție, împrumuturi pe termen scurt, în prezent există tot mai multe opțiuni pentru accesarea unui împrumut nebancar pe termen lung. Un credit nebancar se acordă pe o perioadă de cel mult 5 ani, iar principalele IFN-uri care au în portofoliul lor astfel de produse financiare sunt:

Solicită AICI un credit nebancar pe termen lung →

Creditul nebancar pe termen lung este un produs financiar acordat de un IFN, pe o perioadă de până la 60 de luni. Fiind un împrumuturi mult mai scump față de orice alt produs bancar tradițional, nu recomandăm această opțiune decât în cazuri extreme, ca soluție de compromis pentru rezolvarea unor probleme financiare deosebite.

În continuare vom puncta câteva informații despre principalele oferte de împrumuturi pe termen lung, cu precizarea câtorva caracteristici cheie și detalii despre ce ar trebui să știi înainte de a accesa un credit nebancar pe o perioadă mai mare.

MAI MAI Credit

MAI MAI Credit IFNCunoscut în special pentru oferta sa de împrumuturi nebancare pe termen lung, MAI MAI Credit este un IFN relativ nou pe piața creditelor nebancare, însă unul care și-a câștigat o reputație bună atât pentru transparența oferită, cât și pentru dobânzile ceva mai reduse față de ale altor creditori.

Despre MAI MAI Credit am scris o recenzie detaliată și am analizat cu maximă atenție principalele avantaje oferite, pe care le-am comparat cu ale altor IFN-uri ce oferă produse financiare similare.

Vezi AICI oferta MAI MAI Credit

Considerăm că MAI MAI Credit este mai potrivit pentru un împrumut nebancar pe o perioadă mai mare de timp (max. 5 ani) decât pentru un împrumut pe termen scurt. Susținem asta datorită faptului că acest IFN oferă o dobândă anuală efectivă de aprox. 89%, respectiv o rată a dobânzii anuale de 65.00 % pentru Creditul Rate Egale.

MAI MAI Credit este într-adevăr o opțiune mai bună pentru cineva interesat de un împrumut nebancar pe termen lung, însă nu la fel de bună comparativ cu ceea ce oferă o bancă comercială. Deși practică dobânzi mai mici față de ale altor IFN-uri (la creditele pe termen lung), MAI MAI Credit este totuși un IFN, ceea ce înseamnă că nivelul DAE al produselor sale financiare este mult mai mare față de al oricărei bănci din România.

De aceea, dacă ar fi să-ți recomandăm acest creditor, am face-o doar pentru cazurile extreme, în care nu există altă soluție și doar pentru situațiile în care nu te poți împrumuta de la bancă, indiferent de motive (venit mic, restanțe la Biroul de Credit etc.).

Pentru mai multe detalii despre MAI MAI Credit, vizitează site-ul oficial prin click pe butonul ”Solicită Credit”.

SOLICITĂ CREDIT

 

Credius

CrediusDespre Credius am scris pe prima pagină a XCredit, unde l-am poziționat în Top 10 Credite Nebancare, cât și într-o recenzie, unde am vorbit mai în detaliu despre avantajele și dezavantajele acestui IFN.

Credius oferă atât microcredite, pe termen scurt, cât și credite nebancare pe o perioadă de până la 5 ani. Prin urmare, dacă nu îndeplinești condițiile pentru a obține un împrumuturi bancar (mult mai avantajos d.p.d.v. al dobânzii), îți poți îndrepta atenția către Credius. Reține însă faptul că acest creditor este un IFN, astfel că oferta sa vine cu dobânzi net superioare celor practicate de bănci.

VEZI DETALII

 

Avantaje oferite de Credius la împrumuturile pe termen lung

  • poți accesa un împrumut chiar dacă ești înregistrat la Biroul de Credit cu informații negative;
  • rata de aprobare a creditului este mult mai mare față de cea a unei bănci;
  • procedura de obținere a împrumutului nebancar este simplificată la maxim și are loc 100% online;
  • criteriile de eligibilitate sunt mult mai permisive față de cele ale unei bănci;
  • nu ai nevoie de documente de venit sau alte acte, cartea de identitate și un selfie fiind suficiente pentru a obține banii;
  • primești răspuns într-un timp foarte scurt de la momentul trimiterii online a cererii de împrumut.

Dezavantajele unui împrumut nebancar oferit de Credius

  • dobânda foarte mare mare, incomparabil mai mare față de cea a unei bănci.

Deși avantajele sunt mai multe la număr, nu pierde din vedere faptul că dobânda anuală efectivă a oricărui împrumut Credius (pe termen scurt sau lung) este foarte mare. În opinia noastră, dobânda ar trebui să fie principalul criteriu pe baza căruia poți lua o decizie corectă în privința contractării unui împrumut nebancar pe termen lung.

Așadar, dacă înțelegi pe deplin natura unui astfel de împrumut și ai capacitatea de a-l rambursa fără riscul de a intra în incapacitate de plată, accesează pagina creditorului la adresa www.credius.ro sau folosește butonul de mai jos pentru a obține un împrumut.

SOLICITĂ CREDIT

 

Okcredit

Okcredit logoOkcredit se remarcă prin faptul că oferă dobânzi competitive la liniile de credit, precum și împrumuturi nebancare pe 5 ani. Fiind unul dintre puținele IFN-uri care oferă împrumuturi pe o perioadă atât de mare, am analizat cu atenție oferta sa și îți prezentăm mai jos concluziile noastre.

Spre deosebire de Credius și MAI MAI Credit, Okcredit nu oferă împrumuturi de valoare mare pe termen lung. Practic, deși vine cu o linie de credit pe o perioadă de până la 5 ani, Okcredit nu oferă împrumuturi mai mari de 3.000 lei.

Prin comparație cu ceilalți doi creditori, Okcredit nu este o opțiune bună dacă ai nevoie de o sumă mai mare de bani.

La data acestui articol, conform informațiilor oficiale, Credius oferă împrumuturi pe termen lung în cuantum de 800 lei până la 50.200 lei, pe o perioadă de la 6 luni la 60 luni.

De asemenea, la MAI MAI Credit poți obține rapid o sumă de până la 10.000 lei, pe o perioadă cuprinsă între 10 și 60 de luni.

Așadar, verifică cu maximă atenție ofertele celor 3 creditori și optează pentru acela care corespunde cel mai bine nevoilor tale specifice.

Pentru mai multe detalii despre Okcredit, vizitează site-ul oficial la adresa https://www.okcredit.ro/.

 

Vezi și următoarele tipuri de credite:

 

 Copyright © 2023 • XCredit® - Toate drepturile rezervate.
Termene și Condiții | Politica de Confidențialitate | Politica Cookies | Carieră | Asistență | Sitemap | ANPC | BNR

Disclaimer: XCredit se străduiește să păstreze informațiile exacte și actualizate, dar aceste informații pot fi diferite de cele pe care le vedeți când vizitați o instituție financiară, un furnizor de servicii sau site-ul unui anumit produs financiar. Toate produsele și serviciile financiare vă sunt prezentate fără garanție. Când evaluați ofertele, vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției financiare. Exemplele reprezentative nu sunt obligatorii și nu au valoare contractuală.

Link-uri afiliate: Unele produse financiare prezentate pe site-ul XCredit conțin linkuri afiliate. Acest lucru înseamnă că primim compensații financiare ca urmare a eforturilor noastre de promovare, aspect ce poate influența despre ce produse scriem și unde și cum apare produsul pe o pagină. Totuși, acest lucru nu influențează evaluările noastre.

Solutionarea alternativa a litigiilor Site-ul ANPC